reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hejka!
Kasik, mi doktorek zalecił brać 25 mg DHEA, ale co jakiś czas wezmę sobie więcej :tak:

Co do grupy krwi, to dałam ksero wypisu ze szpitala z określoną grupą krwi i to wystarczyło. Mąż ma książeczkę krwiodawcy i chyba też ją pokazywał, ale nie jestem już pewna... coś mnie pamięć zawodzi ;-)
DW testuj testuj :tak: Trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam Was kochane, Dziś czekam na telefon od lekarza by potwierdzić datę transferu, dzień po punkcji było 5 zapłodnionych komórek i powiedział że prawdopodobnie transfer bedzie w środę, chce mi podac blastocystę. Troszkę się dziś stresuję, mam nadzieję że zarodeczki przetrwały weekend i rozwijały się prawidłowo.

Czarna seria .....

Byłam dziś u doktorka. Coś jest chyba nie tak z serią leków.. Wszystkie pary które dziś były ok 7 sztuk w ogóle nie podrosły nam pęcherzyki....ani ciut ciut. Moje wiec są takiej samej wielkości jak w sobotę. Dziś dokupiłam Menopur 600 plus ampułkę 75. Koszt 1310zł Przekroczyliśmy już zatem 4000. Zwiększam już dziś dawkę z 225 na 300.
Wyniki :
Estradiol 507,4
i progesteron 0,64.

Mam nadzieję że tym razem wszystko będzie ok:/

Z kasy się już wycyckaliśmy :/

Witam Was kochane, Dziś czekam na telefon od lekarza by potwierdzić datę transferu, dzień po punkcji było 5 zapłodnionych komórek i powiedział że prawdopodobnie transfer bedzie w środę, chce mi podac blastocystę. Troszkę się dziś stresuję, mam nadzieję że zarodeczki przetrwały weekend i rozwijały się prawidłowo.

Na pewno wszystko będzie dobrze. Nie ma co się stresować :) Trzymam mocno &&&

Cześć Karusia.

Ja jestem dopiero co po stymulacji i transferze i też miałam Menopur i powiem Ci że cała stymulacja trwała 8 dni i pobrali mi 8 komórek, byszły 4 zarodki jedeł włozyli i do blastki zostały dwa i poszły na zimowisko a ja u tych samych doktorów co ty. A który to dzień stymulacji Twój be estradiol troszkę niski jak na punkcję.

reklama
Montana, gratuluję, oby zostało ich jak najwięcej :-)
Majkaaaaa85, jak się czujesz? Jakoś cicho na forum :-D

Do góry