reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aleksandretta super, że już ok na ktg!Jogo ale dobre wiadomości!!! wreszcie jesteś z mężem i wreszcie do domku jedziesz!!! Sylwia Ty to jesteś aparatka takie jaja mężowi robić jeszcze Ci na zawał zejdzie :) trzymam kciuki za wizytęFusun za Twoją również niech dzieciaczki pokażą co mają między nóżkami :pMinni dużo zdrówka!!! na przeziębienie cebula czosnek i miód :) gardło można płukać wodą z solą bleeeLawendowy jak tam Zoska?Madzia za wizytę &&& piękny jest widok pulsującego serduszka yyyy

Fusun no to jutro będą emocje:) Czekamy z niecierpliwością na wieści:) A znalazłaś już wózek?

martaczi
a u Ciebie kto zamieszkuje brzuszek? Już wiesz?

Siaga no to fajnie, że chłopiec:) U nas tutaj na liście w ogóle jest przewaga chłopców:)

mazenka ​daj znać jak tam po wizycie? już miałaś pierwsze ktg? Ja pierwsze ktg miałam dopiero w 36 tc...

Lawendowy a jak tam u Ciebie wyprawka?

Aleksandretta, z wyprawki, z większych rzeczy, zostało jeszcze łóżeczko i wózek.
A tak powoli wszystko zaczynam znosić do domu :tak:
No i jeszcze muszę poszyć kocyki, pościel z ochraniaczem i karuzelę.
Materiały już wybrałam, jutro zamawiam, ale na przesyłkę będę musiała trochę poczekać. Pewnie do miesiąca.

Fusun - Super wózek, rewelacyjnie się odchyla fotelik samochodowy do pozycji leżącej... Ja też jestem ciekawa, kto u Ciebie zamieszkał. Życzę parki, tak, jak sobie wymarzyłaś :-)

Sylwia - zapomniałam wcześniej napisać, że Twoja akcja ze sprawdzeniem męża była po prostu genialna :-D:-D:-D
Pochwal się, kiedy cc.

Alexandretta - współczuję samopoczucia, ale to już końcówka :) Już niedługo zapomnisz o wszelkich niedogodnościach :-)

Dziewczynki już spieszę donieść, że cc odbędzie się 11.03 :-D, także udało się przełożyć :-D. Do szpitala mam się zgłosić 10.03 o 16 i będę przyjęta na oddział, a dzień później o 8 - 8:15 poznam swojego synunia :-). Mąż będzie przy cc.

A wiadomości z dzisiaj - młody waży już 3400 i wszystkie parametry są na 3 tyg do przodu. Szyjka miękka, ale póki co nadal ma 2 cm więc powinnam dotrwać do wyznaczonego cc. Także Aleksandretta raczej Cię nie wyprzedzę :tak:. No chyba że Twój synek postanowi posiedzieć dłużej niż do terminu porodu.

Jutro anastezjolog i potem czekamy 3 tyg :szok:, bo jak określiła to pani dr, następna wizyta to już w szpitalu.

Sylwia wspaniałe wieści juz tylko 3 tyg do spotkania z Wiktorkiem, zleci jak z procy.
fosum czekamy na wieści i oczywiście parki życzę .
Martaczi a jak tam badnIa u ciebie i w ogóle jak sie czujecie?

Ja ja juz w domu z mężem:) byłam dzisiaj w Gp żeby mi wysłali papiery do szpitala bo juz powinni mi zrobić w krotce badania prenatalne. Mam nadzieje ze mnie przyjmą tam gdzie che a niestety maja prawo odmówić i odesłać do innego:( dziewczyny kiedy u was ciaza stała sie tak fajnie widoczna? U mnie z rana brzuch jak po piwie:) a dopiero wieczorem coś zaczyna być widać ale tez tak jak bym przytyła bardziej a nie ciazowo.

Sylwia, tak niewiele dzieli Cię od spotkania z synusiem.
Powiedz mi, kiedy to minęło?! :-D
A mąż jest świadomy, że będzie w czasie zabiegu? Czy biedak żyje jeszcze w błogiej nieświadomości ;-)

Jogo, 12 tc, to jeszcze zdecydowanie za wcześnie na brzuszek ciążowy. Chociaż u każdego, to indywidualna sprawa.

reklama
Martaczi - jak się masz? Pojutrze masz amniopunkcję czy coś się zmieniło?

Sylwia - trzy tygodnie zlecą zanim się obejrzysz. A mąż będzie z Tobą na sali operacyjnej? W publicznym szpitalu? Bo tak to nie ma nawet w Swissmedzie :-) Ale jak oglądam czasami programy angielskie o porodówkach, to tam jest normalne, że ojciec dziecka jest na sali operacyjnej

Do góry