Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sylwia, tak niewiele dzieli Cię od spotkania z synusiem.
Powiedz mi, kiedy to minęło?!
A mąż jest świadomy, że będzie w czasie zabiegu? Czy biedak żyje jeszcze w błogiej nieświadomości ;-)
Jogo, 12 tc, to jeszcze zdecydowanie za wcześnie na brzuszek ciążowy. Chociaż u każdego, to indywidualna sprawa.
.
. Ale on chyba nie do końca jest świadomy co go czeka. Póki co syndrom wicia gniazdka rozwija się u niego na dobre. Wczoraj po wizycie zaczął opowiadać, że w weekend posprząta dokładnie sypialnie, zmieni pościel i będzie można już przygotować łóżeczko
. Sylwia - trzy tygodnie zlecą zanim się obejrzysz. A mąż będzie z Tobą na sali operacyjnej? W publicznym szpitalu? Bo tak to nie ma nawet w Swissmedzie :-) Ale jak oglądam czasami programy angielskie o porodówkach, to tam jest normalne, że ojciec dziecka jest na sali operacyjnej
.
.

Fusun, mi pozostała Kliniczna. Swissmed, po pierwsze zamykają, bo mają kardiologię powiększać, a porodówka najwidoczniej nie jest aż tak dochodowa(około 30 porodów w miesiącu), a po drugie mnie tam nie chcą. Jestem za skomplikowanym przypadkiem, jak na ich możliwości![]()