reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona mój uwielbia pomagać we wszystkim. Nawet kurze wyciera i odkurza :-D
Panie w przedszkolu na dniach adaptacyjnych jak zobaczyły, że mój lata ze szczotką i szufelką to w szoku były i powiedziały, że widać kto w domu sprząta ;-)

Czasami taka pomoc bardziej męczy niż jest pomocą, ale fajnie jak dzieciaki się tak angażują :tak:

reklama
No pewnie że fajnie :tak: zwłaszcza że sprawia im to dużo frajdy.
Ja mojego też zachęcam do wszystkiego i jak chce coś robić to proszę bardzo! :-)

Dzień Doberek Laski:)

Ale dziś pochmurno na dworzu:sorry: no chyba dziś nie poleżę na leżaku na tarasie:sorry2:

Kciukasy za dzisiejsze wizyty:tak:

Witajcie
U mnie humor od rana do d... Dziewczyny na bliźniaczym z samymi problemami się ostatnio zmagają. A to szyjka mega krótka, a to ciśnienie za wysokie i białko w moczu i wcześniejsza cc, a to rozwarcie w 18 tyg, a to maluszki z 26 tyg walczą o życie ehhh ja się wykończę psychicznie zanim dotrwam do jutrzejszej wizyty :-(
Dobrze że tutaj oprócz problemów są jeszcze inne tematy i wątki o których można poczytać i się pouśmiechać chociaż przez chwilę! A taki fajny dzień był wczoraj i słoneczko świeciło i morfologia mi super wyszła, ehh...

Kroczek- skończony 30 tydzień! Gratulacje

Cześć Dziewczynki. ;-)

Melduję się i tu w dwupaku - dziękuję za pamięć. :tak: Wciąż dokucza mi kucie w pochwie i to nie lekkie,ale cóż... Może taki urok... Nie wiem. Wczoraj rozmawiałam z położną ze SR i powiedziała,że przed czwartkowymi zajęciami mam przyjść parę minut wcześniej,to podłączy mnie pod KTG. :tak:

Rila,główka do góry! Że tak się dzieje,to nie znaczy,że i u Ciebie tak będzie! Pamiętaj,że Twoje dzidzie już są starsze i nawet gdyby (tfu tfu!),to mają dużo większe szanse na dobry start. :tak:

Poza tym u Nas dziś też byle jaka pogoda. :dry: A mi zostało jeszcze trochę Kubuśkowych ciuszków do prania,uhm... No nic,muszą poczekać. ;-)

Witam :-)
Kroczek u mnie też dzisiaj szaro i buro na dworze. Ale i tak trzeba się przejść do sklepu po chlebek i dotlenić.

Rila
na pewno jak się czyta takie wiadomości to od razu różne rzeczy do głowy przychodzą.
Jednak zobacz tyle już przetrwałaś, teraz w miarę dobrze się czujesz, wyniki dobre więc nie martw się, na pewno na wizycie wszystko będzie ok :tak:

Agutka super że się jakoś trzymasz:):tak:

Rila ciężxko się taki coś czyta ale kobietko zdystansuj się troszkę bo Ty już lada dzień skończysz 30tc i masz mega duże szanse na kolejnych 5tygodni np więc nie stresuj dzieci swoim stresem:tak:

Edysiek u mnie na wsi nie ma sklepu:) Więc ja dziś nie wychodzę:)

Widzę że pogoda dzisiaj wszystkim odbiera dobry nastrój :dry: nie dobra pogoda - no no no!

u mnie sterta prasowania leży, mieszkanie trzeba ogarnąć ale nie mam na nic ochoty... mąż pewnie koło piątku wróci to będę musiała się zmobilizować bo nie chcę żeby zawału z progu dostał ;-)
To już 35tc więc torbę też pasowałoby spakować (narazie Kuba swoje zabawki w niej ciąga :-D) ale jakoś tak nie mam weny :sorry: dokupiłam ostatnio 5szt body i 2 pajacyki uprałam i nawet nie ciągnie mnie żeby chociaż to poprasować a to już nie jest dobrze..

Kroczek mam nadzieję że pogoda popołudniu się poprawi i chociaż na trochę wyjdziesz na tarasik :tak:
Rila twoje maluszki już są spore także nie martw się, najgorzej jak się człowiek nasłucha różnych złych wiadomości to później za dużo myśli - czyli nie słuchać nie czytać i będzie ok ;-)
Agutka odpoczywaj dużo i oby to kłucie szybko przeszło!

Witam z kawką!
Dzis leniwy dzień, jak nic. Dzieci odbieram od 15-15.30. Ponieważ są w dwóch przedszkolach (odległych od siebie o 5km), to troche to potrwa. Zaplanowałam dzień lenia juz wczoraj i na szczęście, bo zimno, pochmurno, wilgotno. Brrrrrr......
Ponieważ jest dzień lenia, to zaraz lecę wstawić pranie w mojej głośnej - nadal półsprawnej pralce. Generalnie jest na 1400 obrotów, ale teraz stosuję 1000 lub 800 żeby tylko ciszej było... Czekamy na wieści co z naszym preferencyjnym zakupem czyli "po znajomości" mojej wymarzonej pralki.... 11 kg wsadu.
Rila - nie zaglądaj przez dzień dwa na bliźniaczy wątek, odpocznij. To z założenia są ciąże wysokiego ryzyka.Na szczeście Ty lada moment zamkniesz 30 tyg a do tego maluchy masz duże!!!! Dacie radę. Wiem, ze psychika jest ważna, aiwęc odpocznij moze od tamtego wątku, choć wiem, ze trudno
Agutka, ja miewam kłucie w pochwie, w tej ciąży jakoś nie, ale w poprzednich to mnie do szału doprowadzało....

reklama
To już 35tc więc torbę też pasowałoby spakować (narazie Kuba swoje zabawki w niej ciąga :-D) ale jakoś tak nie mam weny :sorry: dokupiłam ostatnio 5szt body i 2 pajacyki uprałam i nawet nie ciągnie mnie żeby chociaż to poprasować a to już nie jest dobrze..
Ancona, no to juz jestem spokojna, u mnie zaledwie 32 tydzien się zaczął, więc luz że nic nie mam. A torba "do szpitala" jest aktualnie na feriach z dziećmi :-D

Do góry