reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

argissa a możesz napisać odnośnie czego klinika nie trzyma sie regulaminu? Jestem bardzo ciekawa, póki co ja nie zauważylam nic takiego, wrecz przeciwnie. Ale to moje odczucia :tak:

reklama
Agaawa wydaje mi się, że zanim rozpoczniesz procedurę będąc już zakwalifikowaną do programu to możesz podejść prywatnie. Przecież równie dobrze możesz zajść w ciążę naturalnie w tym czasie, sexu nie zabraniają przecież ;-):-D Jak już rozpocznie się procedura to wówczas już na pewno nie bo wiele dziewczyn chciałoby np wykorzystać zamrożone komórki komercyjnie i niestety mogą dopiero po zakończeniu programu.

Anulla teraz zgłupiałam i może rzeczywiście to było 3 miesiące a nie 6:confused: Nie jestem pewna :baffled:

KasiaMakaronik dzisiaj cała moc z Tobą. Myślę o Tobie od razna, Niech stanie się CUD i betka wystrzeli jak z procy :tak::tak::tak: Kochana daj znać jak będziesz miała wyniki i czy byłaś na usg u innego gina. Kciuki zaciśnięte :tak::-):tak:

Cześć dziewczyny
chciałam dopisać sie do listy

MARZEC:

07.03.2014 anuszka: drugie podglądanko
08.03.2014 ema51 criotransfer - będzie piękny prezencik na dzień kobiet
10.03.2014 genna: wizyta w klinice ,czy to już?
10.03.2014 AniaM81 wizyta usg
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole

dziewczynki zostawić was na chwilke :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i nie wyrabiam z czytaniem, co prawda starałam się podczytywać z telefonu ale same wiecie, wiec mniej więcej wiem co u której, ale przepraszam nie odpisze

Witam nowe koleżanki i potwierdzam na nawet do łazienki chodze z tabletem :) tam nikt nie przeszkadza:p
zapoznajcie się z tabelką z pierwszej strony, kilka ciekawych info tam znajdziecie i nasze statystyki (które uzupełnie, przynajmniej postaram się w weekend, same rozumiecie ze z tabletu to kiepsko :/

kasai makaronik daj znać co z twoją betą

agawaa, nie wiem jak oni sprawdzają ale podobno nie można podejść prywatnie, ale jak w opolu takie male kolejki to nie będziesz musiała nic robić prywatnie :)

zaglądam tu ukratkiem , koleżanka dała mi zlecenie na aranżacje jej nowo kupionego mieszkanka, wiec biegam po castoramie jak szalona :), a już w poniedziałek wizyta:-)

Cześć dziewczyny
chciałam dopisać sie do listy

MARZEC:

07.03.2014 anuszka: drugie podglądanko
08.03.2014 ema51 criotransfer - będzie piękny prezencik na dzień kobiet
10.03.2014 genna: wizyta w klinice ,czy to już?
10.03.2014 AniaM81 wizyta usg
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole

aniaM na którą masz wizyte w poniedziałek?

argissa a możesz napisać odnośnie czego klinika nie trzyma sie regulaminu? Jestem bardzo ciekawa, póki co ja nie zauważylam nic takiego, wrecz przeciwnie. Ale to moje odczucia :tak:

poznalam ostatnio dziewczynę , ktora przeszla dośc ciężką drogę z transferem..tzn hodowali do 5 doby , zadzwonili ze ' w pani przypadku podamy w 6'. Co sie okazało nie dotrwała blastocysta do 6 doby - regulamin wyraźnie mowi ze 2,3 lyb 5 doba. Embriolog jakiś nadambitny?? dziewczyna przeszła na komercyjny program bo okazało sie potem wiele niedociagnieć klinika miała i była tak rozżalona ze zrezygnowała z dalszych podejsc.
Druga identyczna sytuacja miala miejsce pare tygodni temu w Opolu z dziewczyną na wiżażu- powiedzieli jej ze bedą hodowac ma czekać na telefon. Gdy zadzwonił powiedzieli 6 a nawet 7 doba!!!!! to nie dopuszczalne! oczywiscie po 5tej dobie zarodki przestaly się rozwijac i znowu do transferu nie doszło. Też chciała przerwać procedure i isc komerycjnie.
Jeśli sa takie sygtnały ze hodują dluzej niż do 5 doby to coś chyba jest nie tak? nikt nigdzie nie próbuje nawet hodować tyle czasu , skąd taki pomysł ??? sprawa wiem ze obiła się o ministerstwo zdrowia ale jak sie skonczy nie mam pojęcia

reklama
Do góry