Dzięki za odpowiedzi
Montana8 a co z resztą, zapłaciłaś za zamrożenie czy oddałaś?
Ja zdecydowałam się na prywatne ivf bo już nie chcę czekać więc próbuje policzyć mniej więcej koszty. Wiem, że zanim podejdzie się do rządowego trzeba wykorzystać wszystkie zamrożone jakie się ma z prywatnej procedury, ale mam nadzieję, że uda się za pierwszym i resztę zamrożę i będą czekać na kolejną decyzję o dziecku.
Z rządowego programu ma się za darmo jedną całą procedurę i dwa transfery, dobrze rozumiem? Dlatego można tylko 6 zarodków tak?
Wiecie może ile kosztuje diagnostyka przed implantacyjna?
Montana8 a co z resztą, zapłaciłaś za zamrożenie czy oddałaś?
Ja zdecydowałam się na prywatne ivf bo już nie chcę czekać więc próbuje policzyć mniej więcej koszty. Wiem, że zanim podejdzie się do rządowego trzeba wykorzystać wszystkie zamrożone jakie się ma z prywatnej procedury, ale mam nadzieję, że uda się za pierwszym i resztę zamrożę i będą czekać na kolejną decyzję o dziecku.
Z rządowego programu ma się za darmo jedną całą procedurę i dwa transfery, dobrze rozumiem? Dlatego można tylko 6 zarodków tak?
Wiecie może ile kosztuje diagnostyka przed implantacyjna?
Ostatnia edycja:

a co nawet jeśli jest lepsze krążenie czyli podczas nawet krzątania się po domu zamiast ciągłego leżenie to lepiej rokuje. Trzymam kciuki żeby za kilka dni była cudna beta:-)
a ze nigdy nie miałam mrozczaków to szybko u mnie to idzie
ale to nie istotne, dopiero od następnego cyklu najprawdopodobnie bedę brała antyki, musze wstrzeliśc się z wyjazdem, bo mam miec kontrolę pod koniec antyków czyli 16-18 dc. U mnie dziś piękna pogoda, miaąłm wyjść na dwór posadzić kwiatki ale stwierdziła że dziś "mój dzień" i leniu****ę