reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej olcia ;-)

Mnie kwiatka dal tato i szwagier ;-) natomiast tesc i brat meza zadzwonili z zyczeniami, milo bardzo, a z mezem sie umowilam ze zamiast kwiatka wyskocze do fryzjera w tym tygodniu a co! Wyprawka zamknieta to musze o siebie zadbac troche :-)

Sis z mezem wlasnie poszli wiec niedlugo w kimonko uciekam. Dobrej nocki i do jutra :-*

reklama
Skodzia i dobrze robizsz kwiatek postoji i zaraz padnie a ty po wyjsciu od fryzjera bedziesz dlugo dlugo zachwycona o ile na dobrego trafisz bo wiem ze czasami fryzjer jeszcze pogorszy humor heh ;p

No to wiadomo ze odrosna ale zle samopoczucie jest a nie o to chodzi ;p najwazniejsze ze sprawdzony i bedziesz zadowolona xd

Mam nadzieje, musze pocieniowac wlosy bo mam masakrycznie geste i prostownica ledwo daje rade. Poza tym chce sie pozbyc resztek czarnych wlosow i po porodzie sukcesywnie je rozjasniac :-)

nigdy nie mialam blond, czas sprobowac ;-)

Dobrej nocki:-*, do jutra bo tu mnie maz zaczepia co chwilke :D ;-)

paulina fajnie wygląda ten torcik:) Twojemu A. na pewno się spodoba :D
olcia to fajnie że malutkiej podobało się na spacerku bez wózeczka:)
skodzia ja też mam strasznie gęste włosy:) Miałam do łopatek aż ale z miesiąc temu ścięłam do ramion i pocieniowałam:) Aaalee ulga!:-)
mogę bez problemu je rozczesać:)

Synek już przysypia w łóżeczku, D ma jakieś humorki dzisiaj, ale chociaż czekoladki na dzień kobiet dostałam od niego hehe a od szwagra i brata bo skromnej różyczce:)

Ostatnia edycja:
Witam sie jako pierwsza ;)
Ja dzis nie spie od 4 :D noo masakraaaaaaa. Dalam malej mleko i zasnac nie moglam :p to pozniej obudzilam po 5 T zeby z nim sobie pogadac :p hehe:)

Moja klusia jeszcze spi:)
Wczoraj prawie caly dzionek w parku przesiedzialysmy bo ciepelko. A ta mala cwaniara na lawce wstawala i krzyczala przez plot az ludzie sie zatrzymywali i sie smiali z niej :p a jak autobus jechal to juz w ogole szalenstwo, tak lubi autobusy te czerwone :) psy i dzieci to nawet nie mowie :p
Agenciorka mala:)

Wczoraj zrobilam salatke i sernik na zimno. Zaraz ide herbatkke sobie walne i trzeba skosztowac ciacho :D

Paulina- i jak cycusie sie podobaly? :D

witam się i ja :happy2:

pospałam do 7:15 choć przebudziłam się równa 6:06 jak co dzień :-D

madzialenka ja co jakiś czas czystkę na głowie robię :tak: na szczęście włosy bardzo szybko mi rosną, chociaż nie wiem co będzie po ciąży ;-)

magda masz małą Słodziarę, ja bardzo lubię takie otwarte dzieci :happy2:

Skodzia- ja wczoraj jak tak sobie tam po swojemu nadawala to sobie myslalam ze jak zacznie mowic to nas zagada :p niektorych sie wstydzi jak ktos podchodzi i zagaduje a niektorych nie, wystawi dwa zeby na wierzch i zaciesza :)
A co do spania w ciazy to codziennie wstawalam o 5,30 robilam mojemu sniadanie do pracy, przy okazjii sobie kanapeczke i szlam spac dalej najczesciej do 10 :D teraz juz nie wiem co to spanie do 10 :D

Ja od 5,30 juz mam okno uchylone i takie swietne powietrze jest... A od 4 juz ptaszki cwierkaly;))
WIOOOOOOSNA :)))) dzis ma byc 17 stopni :):cool2:

reklama
Witam sie i ja ;p

Madzia moja tak samo uwielbia autobusy auta wszystko co jezdzi i nawet przez okno krzyczy jak cos jedzie ;p a do dzieci do lgnie ..., ostatnio kolezanka wrocila do lubina i przyszla do nas to Zu na jej widok to piszczala jak szalona a ta Oliwia to az sie poplaka trzesla i zaciskala piastki ze strachu pierwszy raz widzialam zeby dziecko tak reagowalo a Zu co raz bardziej piszczala z tej radoaci no ale tak w donu klotnie biatyki itp wiec pozniej przestalam sie dziwic ze tak reagowala chociaz qydaje mi sie ze powinna powiedziec to lekarzoqi jak dziecko reaguje ale to juz nie mija brocha ;) a co bezsennaa noc mialas z jakiegos powodu czy sama z sievie wstalas?

Paulina a cycuchy gebialne ;p smaczne byly?

Skodzia mi wypadaly po ciazy wlosy ale krotko to trwalo i nie zauwazylam nawet tych kilka wlosow bo ja to w ogole mam cieniutkie wlosy xd

Do góry