reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

Dzien dobry :) ja dzis zaczynam 5 tydzien :D w porowaniu do waszych 6, 7 to malutko, ale ja i tak jestem szczesliwa :)

PaulinaMaria o!!! Ja tez miewam te bole z tylu glowy!! Bylas z tym u lekarza? Ja sie dopiero za tydzien dowiem(o ile sie dowiem).

Slonkoonline kurcze, to Ty przeziebiona na calego! Precz wszystkie gile!! :) jeszcze raz duzo zdrowka dla Ciebie kochana! Co do stanu cery, moja zawsze pozostawiala wiele do zyczenia :/ wiec mam naprawde wielka nadzieje, ze chociaż teraz przez pare msc bedzie ok. Zobacz, to Ty masz juz kolejny ciazowy objaw! :)

reklama
Argissa strasznie mnie interesuje twoją magiczną mikstura?! Bo ja dziś zakupiłam sobie dwa kefiry. Może pomogą? o_O Na wszelki wypadek chciałabym mieć coś magicznego w zanadrzu ;) Powiesz?
codziennie wieczorem zalewam dwie łyzeczki modu ciepłą wodą , rano po wstaniu na czczo to duszkiem wypijam ( rada ginekologa na ciążowe zaparcia) + 3x2 magnez bez wit b6 :) jedno i drugie 'rozluźnia' kał :)
nigdy nic na mnie nie działało..dosłownie nic a tu cudowanie działą polączenie tych rzeczy

Hejka dziewczyny :)
Chwilke mnie nie bylo, a więc witam nowe przyszłe mamusie :-D
Rozpisałyście się jak nie wiem :p
Już po jutrze pierwsza wizyta u lekarza:nerd:, nie mogę się doczekać a tymczasem od wczoraj męczą mnie mdłości :baffled:
Co nie zjem to zaraz mam wrażenie, że przytulę kibelek. Na szczęście na razie nie doświadczyłam tego, i nie chcę doświadczyć bo już okropnie mi z tym :( Procz tego praktycznie ciąża przebiega bezobjawowo, no moze z wyjątkiem ciągłego bolu glowy, i kłuć w podbrzuszu :(
A wy jak się czujecie? Jakieś nowe objawy??
Trzymajcie się :*

Cześć dziewczyny :) wczoraj wróciłam od gin, potwierdzil ze jest ciąża ale jeszcze bardzo wczesna. Policzył tak jak lekarze liczą czyli od dnia OM i tak jak mi wyszedł mu 6 tydz. Na USG niestety nie bylo widać jeszcze nic poza pęcherzykiem :-( obwiniam o to aparat USG :) zbytnio sie więc po tej wizycie nie uspokoiłam. Mam skierowanie na badania i za 2 tyg kolejne USG.
Katjana123 - mi lekarz na kłócie w podbrzuszu polecił no-spe, ale nie nawiam bo wiem ze zdania są podzielone ;)

Mnie własnie też tak kuje w podbrzuszu. Dzisiaj to nawet b. mocno mnie złapało na chwilę.
Ale czytałam że to normalne, bo się zmartwiłam.
Byle do piątku, ja też wtedy I wizyta.

No i od 2óch dni zaparcia... :nerd:

Aguska gratuluję potwierdzonej ciąży! :)

Ostatnia edycja:
Aguśka i ja również przyłączam się do gratulacji :)
Fimka - podejrzałam z Twojego bloga przepis na ciasteczka ule (zamówiłam sobie foremki), długo je robisz czy to raczej "szybka robota"? W tych gałązkach bzu ten ul wyglądał smakowicie :tak: mniam! :)

Ja czasami tez cxuje klucie w podbrzuszu ale nie jest zbyt irytujace. Wy macie zaparcia a ja odwrotnie , przed ciaza mialam mega zaparcia a teraz od paru dni codziennie rano zalatwiam sie bez problemu.
Milego popoludnia :)

Katjana wspolczuje mdlosci! Sama tego jeszcze nie doswiadczylam, ale przyznam szczerze, ze chcialabym :p wiem, wiem, glupia jestem :p bole glowy, klucia i pobolewania w podbrzuszu u mnie tez wystepuja. Poza tym bardzo bolace cyce ;)

Aguska aaaaaa! :D Ty juz po wizycie, ale super! :) kochana, nie martw sie, to ze widzialas pecherzyk to dobrze, a 6 tydzien to bardzo wczesnie zeby zobaczyc cos wiecej.

reklama
[QUOTE=milka

U mnie pierwszy objaw to były właśnie cycuszki :-D nawalaly równo. Teraz z dnia na dzień mdli mnie coraz bardziej ale to zaczęło sie później niż bolące piersi :-) i teraz spanie gdzie popadnie, gdzie zobaczę łóżko :-)

Odnośnie samego pęcherzyka, to wiem ze to wcześnie. On nawet powiedział ze moglo do zapłodnienia dojść później. Ale przewrazliwiona natura nie daje mi spokoju i już dziś zadzwoniłam do innego gabinetu gdzie mają lepsze usg. Po 10 min jednak zrezygnowałam i postanowiłam poczekać :-)

A wiesz może mniej więcej w którym dniu powinno zacząć bić serduszko? Gdzieś znałam ze w 22 od zapłodnienia ale to pewnie zależy od indywidualnego rozwoju dzidzi no nie?

Do góry