reklama
Uda się, powinnam testować 26 maja, ale może pokuszę się 23 to będzie 11 dpt 3-dniowych zarodeczków to powinno już chyba coś wyjść, jak myślisz? Czuję się za dobrze
, nic zupełnie mi nie jest i to doprowadza mnie do szału
. Mogło by coś zaboleć albo uszczypnąć już nie mówiąc o bolących piersiach
. A propos szczęśliwej listy to ja bardzo chętnie i nie ma znaczenia czy pod numerem 8 czy 9:-)
O właśnie się doczytałam, że planujesz testowanie 23-go
, no trzymam za Ciebie kciuki a w rewanżu proszę o to samo.
. Mogło by coś zaboleć albo uszczypnąć już nie mówiąc o bolących piersiach
. A propos szczęśliwej listy to ja bardzo chętnie i nie ma znaczenia czy pod numerem 8 czy 9:-)O właśnie się doczytałam, że planujesz testowanie 23-go
U mnie bezsenność 
Dobrze że dzis mam wolne w pracy....
Balbisia ale masz ładne blastki podane, trzymam kciuki. A ten rekord jak najbardziej musicie powiększać a potem opanujemy porodówki...
Mam pytanko czy moge powtorzyc bete w innym labo?? Wczesniejsza bete robiłam poza klinika a teraz mam zamiar zrobic w klinice bo i tak musze tam w sobote pojechac a obawiam sie ze w tym labo co teraz robilam ne wykonaja mi wyniku w sobote

Dobrze że dzis mam wolne w pracy....Balbisia ale masz ładne blastki podane, trzymam kciuki. A ten rekord jak najbardziej musicie powiększać a potem opanujemy porodówki...
Mam pytanko czy moge powtorzyc bete w innym labo?? Wczesniejsza bete robiłam poza klinika a teraz mam zamiar zrobic w klinice bo i tak musze tam w sobote pojechac a obawiam sie ze w tym labo co teraz robilam ne wykonaja mi wyniku w sobote

BZIUMELKA myślę że to nie ma znaczenia gdzie zrobisz bete
BALBISIA trzymam kciuki żeby dzidziolek/dzidziolki został/y z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&
MAJ
16: Asita - pierwsze spotkanie z dzidzią
17: Bziumelka - II weryfikacja bety
19: yplocka1 - II weryfikacja bety
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
22: Tola32 - udany transfer
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią
23: Uda sie - wysoka beta
23: balbisia - wysoka beta
BALBISIA trzymam kciuki żeby dzidziolek/dzidziolki został/y z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&
MAJ
16: Asita - pierwsze spotkanie z dzidzią
17: Bziumelka - II weryfikacja bety
19: yplocka1 - II weryfikacja bety
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
22: Tola32 - udany transfer
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią
23: Uda sie - wysoka beta
23: balbisia - wysoka beta
Ostatnia edycja:
genna
Fanka BB :)
Kurczę napisałam wczoraj posta i go nie ma :/ wiec w skrócie...
Yplock, bziumelka gratuluje pięknie pozytywne te wasze bety
A ci do pytania bziumelki o bete w innym labo , moim zdaniem powinnaś zrobic w tym samym ci teraz robiłaś bo inne labo może może miec inne przedzialy inne jednostki i cos tam jeszcze i nie bedziesz wiedziała czy dobrze wzrasta , zawsze robi sie bete w tym samym labo !!!! Potem bedziesz sie niepotrzebne stresowala, a nie chcemy tego
Balbisia witaj , to trzymam kciuki by dzieciaki sie zadomowiły
a bete śmiało możesz robić 10 dpt 3 dniowych maluchów
juz w 9 cos powinno wyjść a w 10 to na 100%
Yplock, bziumelka gratuluje pięknie pozytywne te wasze bety
A ci do pytania bziumelki o bete w innym labo , moim zdaniem powinnaś zrobic w tym samym ci teraz robiłaś bo inne labo może może miec inne przedzialy inne jednostki i cos tam jeszcze i nie bedziesz wiedziała czy dobrze wzrasta , zawsze robi sie bete w tym samym labo !!!! Potem bedziesz sie niepotrzebne stresowala, a nie chcemy tego
Balbisia witaj , to trzymam kciuki by dzieciaki sie zadomowiły
Ostatnia edycja:
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Asita, powodzenia na wizycie dziś
) Czekamy na relację.
Balbisia, Uda się - &&&&& żeby kropeczki wgryzły się w mamusie i już zostały z Wami do końca ciąży
Balbisia, Uda się - &&&&& żeby kropeczki wgryzły się w mamusie i już zostały z Wami do końca ciąży

reklama
Podziel się: