Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

teraz od 2 dni znowu spokojna i zasypia o 20 i budzi się o 7 ale w tym czasie budzi się jedynie by zjeść i zasypia od razu,nawet oczek nie otwiera przy jedzeniu tylko buzię hehe a w dzień no cóż,na spacerze potrafi spać 3 godziny w domu to jest max 40 minut i się budzi.Ale gaduła z niej chociaż,jak ktoś do niej mówi wygląda jakby chciała od razu pełnym zdaniem odpowiedzieć hehe no i się przekonałam że każde dziecko jest inne pod względem sposobów na wyciszenie,pielęgnacje...u mojej najlepiej sprawdzają się chusteczki z penatena i częste zmienianie pieluch,sudocrem jakoś się u Julki nie sprawdził,wypryszczało jej pipkę i pośladki,a tak zmieniam często pieluchy,praktycznie po każdym siusiu i po każdej drzemce i pupka piękna i bez podrażnień :-) 

jutro jest równo 30 dni jakie zostało mi do terminu porodu ale widzę, że ilość pozostałych dni ma tu niewielkie znaczenie, bo jak Dzidziuś stwierdzi, że to JUŻ to nie mamy za wiele do gadania.
raz nawet znalazłam na bieliźnie takiego małego glutka, na czop zdecydowanie za małe ale może to jakiś fragment czopu, pojęcia nie mam
trochę mnie to zestresowało ale mam nadzieję, ze to nic nie znaczy i spokojnie dotoczę się w dwupaku do lipca!