reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Marcówki, czy u Was też tak wieje??!! Ja to juz niemal z duszą na ramieniu siedzę i czekam kiedy mi dach odleci...
Nie wiem czy ta pogoda nie ma wpływu na Młodego bo dzis chyba zadebiutował wierceniem się o 6 rano co mnie nawet zdołało obudzić...

W ogóle to miałam ambitny plan pójscia do kina ale odechciało mi się z domu nosa wyściubiać...

u mnie wieje, że szok :szok:
jak byłam na siłce, to myślałam, że szyby wylecą :szok:
bo siłka jest nad samym morzem :baffled:

reklama
debiutantko u mnie wieje jak cholera

plot sie zawalil i lata po ogrodzie , drzewo sie zlamalo,doniczki z kwiatami tez fruwaja ,i co najgorsze dachowki z dachu leca:szok:

masakra
starch wyjsc z domu

Moj L dzisiaj smietnik po ulicy ganial bo pusty byl i fruwal , zreszta nie tylko nasz :szok:
wlasnie sie dowiedzialam ze koledze dzrzwi w samochodzie wylamalo , a drudzy znajomi nie maja jak z polski wrucic bo promy odwolane :szok:

i to 2 tyg takich zawieruch zapowiadaja:szok:

Napewno jarzyneczko nie ma powodow do obrazy czy do gniewania sie
no co ty

to tak zebys rozejrzala sie na innych tez watkach i tematach:tak: :tak:
nie martw sie ja tez sie na pocztku mieszalalm strasznie . :tak:

a wracajac do kopniakow to moj synek spokojny pewnie chowa sie przed wiatrem :tak: ;-)

ja to sie tak przez 2 tyg utrzymam tak jak zapowiadaja to u nas z dachu nic nie zostanie i dom bedzie caly do remonu.

ale chociaz dobra rzecz z tego wiartu wyszka bo przez przypadek otworzyl sie strych o ktorym nie mailam pojecia. tzn wiedzialam ze jest tam jakas dziura ale nei wiedzialam ze jest tam swiatko lozko krzesla , drabina zeby latwo wejsc ,jakies gadzety i mnustwo miejsca na nasze pudla jeszcze :tak:

a tak marudzilismy ze takiej graciarni nam tu brakuje:dry: a tu prosze niespodzianka

Mi tez apetyt dopisuje , jak to zwykle ze mna ,ale odziwo nie wiem na co mam ochote i prubuje wszystkiego i odstawiam:dry:

mnie tez tak boli , ale mnie boli broszka i dol brzucha:szok: :eek:

nie milo tak

Kurcze ten mój łobuz sie dzis tak wypycha jakby chciał wyleźć. Zacznę chyba nogi zaciskać!

Macie też tak, że Was dzieciaki naciskają na dole, jakby na szyjkę..?

Ja tak miałam pare tygodni temu. Aż bałam sie chodzić tak mi cisnęła między nogami :szok::-D ale po dwóch dniach przeszło. Niema co sie denerwować ;-)
Moja Mała dzisiaj macha (chyba) łapeczkami jakby chciała sie w moim brzuchu nauczyć latać :laugh2::laugh2::laugh2:, czasami czuje jak przejeżdża łapką po prawej stronie brzucha. Dziwne uczucie :eek::laugh2:
Jarzyneczko nie obrażaj sie. :no::no:
ZADNA MARCOWKA NIE JEST INTRUZEM!!!! ;-)

Mnie często w nocy łapie skurcz...w pachwinie. Już o tym pisałam , ale to straszne uczucie a ja jak sobie tak ponarzekam to mi sie lepiej robi...hehe ;-)
i głowa mnie ostatnio boli :baffled: a najgorsze że nie moge sobie nawet tabletki żadnej wziąć :-(
a w toalecie to ja chyba niedługo zamieszkam :laugh2: co to będzie jak mi sie brzuch obniży do porodu :szok::confused:
Roksi nie daj sie!!!! ;-)
Miloku nie jesteś sama :happy: Mnie też ostatnio dół brzucha boli, to pewnie dlatego że dzidzie rosną wraz z nim :tak:. musimy troche jeszcze pocierpieć :baffled:

reklama
u mnie dodatkowo jeszcze cały dzień leje deszcz
pogoda paskudna :baffled:
oby do marca się wypogodziło i świeciło ładnie słoneczko ;-)

Do góry