reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Pogoda jest przerazajaca. Wlasnie nam dachowki fruwaja. Podobno wiatr dochodzi momentami do 200 km/h:szok:
Mieszkam blisko strazy pozarnej, maja co robic, wyjezdzaja co chwila....
Dachowki i powyrywane drzewa widac wszedzie. Samochodem zle sie jezdzi, nie wiadomo, gdzie go zaparkowac:baffled: Uwazajcie na siebie. pozdrawiam

reklama
dzięki dziewczyny:-) narazie mój węzeł opuchniety tak samo jak był zobaczymy jutro:sick: oby to nie była żadna świnka:wściekła/y: ale chyba to nie możliwe bo jak byłam mała to przechodziłam świnke:confused: ale z drugiej strony w dzieciństwie miałam dwa razy różyczkę:sick:

u mnie też wiatr hula jak szalony pogoda pod psem szkoda że jutro muszę wyjść z domu na badania:wściekła/y: pogoda ma być taka sama jak dzisiaj i jeszcze te moje węzły:wściekła/y:

na początku to nie mogłam się doczekać aż dzidzia mnie kopnie:tak: a teraz to tak szaleje że czasmi nie da mi poleżeć na boczku:wściekła/y: :wściekła/y:

No cóż Roksi...
tak źle i tak nie dobrze, nie dogodzisz. :-D
jak sie dzidzie nie ruszają to sie martwimy:tak:
jak kopią mocno to marudzimy że nie można sie wygodnie położyć;-)
ale z nas marudy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

wow, ale dawało czadu dzisiaj w nocy :szok:
myślałam, że okna nam wiatr wywali...grrr..aż nie mogłam spać przez to :no:
u was też tak dawało?

.A ja tak na serio, kończyłam meteorologie a i tak nie wiem jak będzie.... ale pamiętam, że rok temu w marcu był śnieg!

magdakap jesteś meteorologiem??
wow :surprised: :tak: :-)

dziewczyny wstaje dzisiaj rano a tu moje węzły chłonne jeszcze bardziej opuchniete niż wczoraj:szok: :szok: :szok: wygladam jach chomik:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: pogoniłam męża do apteki po jakąs maść rozgrzewającą i przyniósł mi wick po drodze spotkał lekarza u którego byłam ale ten na siłe chce mi wepchać antybiotyk:wściekła/y: poczekam do poniedziałku jak nie przejdzie to chyba bede zmuszona wziąść ten antybiotyk:wściekła/y:

reklama
Do góry