reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

u mnie dodatkowo jeszcze cały dzień leje deszcz
pogoda paskudna :baffled:
oby do marca się wypogodziło i świeciło ładnie słoneczko ;-)

u mnie też cały dzień pada i strasznie wiać zaczyna, aż strach z domu wyjść:szok:
meteorologiem to ja nie jestem ale mam takie przeczucie że w marcu to my w zaspach sie topić będziemy z tymi naszymi dzidziami ;-):szok:

reklama
Poczułam się troche dziwnie a raczej nie miło- chyba raczej nie jestem tu mile widziana co?
Powiedżcie mi szczerze , nie ma sprawy.Nie chcę być intruzem który zadaje "zbędne" pytania.Nie znam wszystkich tematów na forum tak jak wy.Wybaczcie mi szczerośc i bez urazy.

No co ty jarzyneczko :baffled: źle zrozumiałaś moje intencje
mamy na Marcu 2007 wiele wątków i każdy ma swój tytuł, który mówi o czym w danem wątku rozmawiamy
ten nazywa się "kopniaczki naszych maluszków" więc rozmawiamy o kopniakach
a o pakowaniu torby rozmawiamy na wątku "torba do szpitala" :-p

wystarczy się rozejrzeć i pisać we właściwym wątku i o to mi chodziło...wyłącznie :tak:
bo inaczej to piszemy o jednej rzeczy w kilku wątkach i robi się niepotrzebny bałagan ;-)

nie jesteś żadnym intruzem i masz śmiało z nami pisać
chodziło mi tylko o to, by pisać na temat ;-) :-)

Nie dosyć, że pogoda do kitu to ja nie mam KOMPLETNIE NIC słodkiego w domu (no może poza cukrem ale aż w takiej desperce nie jestem ;)). Mój mąż tez jest na deserowym głodzie i nawet podjął się zrobienia budyniu, który właśnie jem :).

też znam ten ból dolnej części brzucha :sick: to chyba od tego, że maluszki już sporo ważą i cisną w dół całym ciężarem :baffled:

mnie jeszcze strasznie przeszkadza cofanie się jedzenia i picia :sick: a jak nie daj boże położę się po posiłku to już w ogóle makabra...co chwilę cofka...bleee :baffled:

hehe, ale się zrobiłyśmy marudy :-D

meteorologiem to ja nie jestem ale mam takie przeczucie że w marcu to my w zaspach sie topić będziemy z tymi naszymi dzidziami ;-):szok:

Matko, Justine ty nawet o tym nie myśl...ja chcę słońce, plus 15 stopni i kwitnące kwiatki dookoła ;-)

Nie dosyć, że pogoda do kitu to ja nie mam KOMPLETNIE NIC słodkiego w domu (no może poza cukrem ale aż w takiej desperce nie jestem ;)). Mój mąż tez jest na deserowym głodzie i nawet podjął się zrobienia budyniu, który właśnie jem :).

smacznego :-)
ja pochłonęłam dzisiaj po obiadku dwa pączki - swój i męża :evil:

Ja się z reguły nie obrażam...............
..................nie wiem co napisać............. to trudne , a jeszcze ten dzisiejszy dzień.......

reklama
Ja też tylko na słodkie mam dziś ochotę i wyjadam Nutelę ze słoika. Mam nadzieję, że zgaga mnie nie dopadnie.A ja tak na serio, kończyłam meteorologie a i tak nie wiem jak będzie.... ale pamiętam, że rok temu w marcu był śnieg! A te wichury są rzeczywiście niepokojące, podobno najgorsze będzie najbliższe 12 godzin i to na mazowszu! A mój kumpel właśnie autem wraca z Niemiec, kurcze - niebezpiecznie!

Do góry