reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2015

reklama
Kobietki kupilam ten olejek rossmanowski i jak znajdę to kupię jeszcze ich balsam, chyba czas zacząć się smarować powoli kończymy pierwszy trymestr :))

Dzieki dziewczyny za wskazowki. Czytalam tez o kocimietce.. na to do kontaktu moj maz sie nie zgadza, twierdzi ze to jakas chemia, niewiadomo co tam siedzi... moskitiery takie na okna na pewno by sie spradzily, tyle, ze za 3 miesiace sie przeprowadzamy i nie chcemy juz w to mieszkanie wkladac pieniedzy.

Mokito, bo tak to jest, że na zapas lepiej się nie martwić, ale my kobiety chyba już tak mamy.

Dlatego ja mam 3 usg i przynajmniej się nie stresuję, a wychodzę z złożenia, że co ma być, to będzie.

Ja mam siatki na oknach i z głowy komary, a wcześniej to była masakra.

Jak dziewczyny samopoczucie ??

u mnie dziś kiepsko mało spałam bo głowa mnie bolała od rana to samo ale jeszcze gorzej wiec wzięłam sobie apap i już mi trochę lepiej ,ostatnio dostałam od teściowej szarlotkę wiec teraz na popraw humoru sobie ja pogrzałam i wcnam z lodami, popijając własną lemoniadą :) Mama zadowolona to pewnie groszek też :)

u mnie tez siatki w oknach... to do kontaktu jest bardzo szkodliwe szczególnie dla małych dzieci.... z resztą pisze na opakowaniu żeby u dzieci nie instalować:tak:

Ja tez mam siatke tylko w kuchni nie mam i tam muchy wlatuja buuu.

Ja po szpitalu 1 dzień nawet obiad dostalam. Wszytko dobrze z dzieckiem nawet duphaston mam nie brać tylko dopochwowe clotrimazol czy cos takiego. Ale po takim dniu zle się dzis czuje. Slabo mi. Moze zaraz 1 kawa postawi mnie ma nogi

Ponoc lekarz sroga i oschla a dla mnie mila i sie smiala ze 1 dziecko 4700 kg student byl i po angielsku mu mówila.

reklama
W markecie nieopodal nabyłam świece z olejkiem citronella, mam nadzieję, że zapalone przy otwartych oknach dadzą radę.
Mujer, masz rację, chyba trochę lubię się martwić i obmyślać strategię działania w przypadku czarnego scenariusza. Podobnie jak Ty nie zdecydowałam się na diagnostykę prenatalną, mam nadzieję, że to uchroni przed martwieniem się na zapas. A poza tym (na pewno łatwo to powiedzieć) myślę, że bez względu na ewentualne wady, dziecko i tak na pewno zdecydowałabym się urodzić...
LADYLI, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz... i że panujesz nad obżarstwem lepiej niż ja. Bo dziś rano, korzystając z uroków bycia wolnej od mdłości pochłonęłam zdecydownie za dużo nutelli... i dopiero wtedy mnie zmuliło :-p
an82, clotrimazol to środek przeciwgrzybiczy

Do góry