reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

cześć dziewczyny, cieszę się, ze wszystkie jakoś się jeszcze trzymamy, oby jak najdłużej.
Mam do Was pytanko, jakich butelek zamierzacie używać dla maleństwa, ja sama myślałam o Avencie, ale byłam w zeszłym tygodniu u koleżanki (matki 2-latka) i ona mówiła, że nie warto Aventa, bo smoczki drogie i ze względu na to, że butelki są takie szerokie to dziecko ma potem problem z samodzielnym trzymaniem butelki, a lepsze są takie np. z Carrefura Mówiła, że jej mały jak miał pół roku to trzymał butelkę samodzielnie, a jej koleżanki syn, który był na Avencie, dłuugo później zaczął sam trzymać butelkę.

Ja planuję zakupić Dr. Brown'sa. Słyszałam wiele pozytywnych opinii, więc chce się przekonać. W razie czego mam też jedna aventa bo była przy laktatorze.

Aprops jedzenia....to ja powinnam zamilknac bo skubnelam w niedzielę troszkę przepysznego łososia wędzonego nadziewanego serkiem * niebo w gębie! !) I skosztowalam zupy kurkowej...

Ostatnia edycja:
reklama
garmalka - nie wiem czy w każdym, ale u mnie tak było:tak:. Dziecko jest kąpane następnego dnia po urodzeniu, czyli jeszcze w szpitalu;-).

madzila - kup jaką uważasz, to i tak dziecko zadecyduje czy będzie chciało z niej pić:tak:

Pampary dostałam za darmo w rożnych marketach jako prezent dla ciężarnej. Nie wiem czy kupić jeszcze jedynek czy odrazu dwójki .. Szkoda ze w Pl takich paczek nie dają.to akurat paka z lidla.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408474966.812531.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408474966.812531.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 58
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1408475167.977685.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408475167.977685.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Garmelka - tu w uk od razu mi maluszka polozyli, zabrali na chwilke bo tlen musieli podac a potem 2 godzinki na mnie i dopiero potem wazenie. Tylko tu wychodzisz na nastepny dzien ;)

Madziula - ja uzywalam aventa i maly nie mial najmniejszego problemu z trzymaniem butelki. Fakt ze tu przed roczkiem odbutelkowalismy sie ale trzymal ja sobie nawet 1 raczka ;)pewnie zalezy od dziecka. Zdarza sie ze dzieci sa bardzoooo wybredne pod wzgledem butelek.

Ja pamietam ze przy malym zuzylam chyba z 3 opakowania tych 2-5 kg. A urodzil sie 3310g

reklama
Dziewczyny czy Wy tez macie problem ze snen?? Kręcę się wierce i usunąć nie mogę :(. Jeszcze zjadlam jabłko i teraz latam do wc :/...

Do góry