Mizzah
Fanka BB :)
cześć dziewczyny, cieszę się, ze wszystkie jakoś się jeszcze trzymamy, oby jak najdłużej.
Mam do Was pytanko, jakich butelek zamierzacie używać dla maleństwa, ja sama myślałam o Avencie, ale byłam w zeszłym tygodniu u koleżanki (matki 2-latka) i ona mówiła, że nie warto Aventa, bo smoczki drogie i ze względu na to, że butelki są takie szerokie to dziecko ma potem problem z samodzielnym trzymaniem butelki, a lepsze są takie np. z Carrefura Mówiła, że jej mały jak miał pół roku to trzymał butelkę samodzielnie, a jej koleżanki syn, który był na Avencie, dłuugo później zaczął sam trzymać butelkę.
Ja planuję zakupić Dr. Brown'sa. Słyszałam wiele pozytywnych opinii, więc chce się przekonać. W razie czego mam też jedna aventa bo była przy laktatorze.
Aprops jedzenia....to ja powinnam zamilknac bo skubnelam w niedzielę troszkę przepysznego łososia wędzonego nadziewanego serkiem * niebo w gębie! !) I skosztowalam zupy kurkowej...
Ostatnia edycja:
. Dziecko jest kąpane następnego dnia po urodzeniu, czyli jeszcze w szpitalu;-).