reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hejka

U nas pasowanie 30 października....... a legitymacje będa później:confused:

Witam córę marnotrawną, Harsharani, my jestesmy niezniszczalne.

Dziewczyny własnie wczoraj jakoś tak z Mają rozmawiałyśmy o wakacjach i młoda się pyta: KIEDY MAMUŚ BĘDZIE ZNÓW "ZLOT CZAROWNIC" ...............:baffled: no włąśnie dziołchy widzimy się w wakacje, jakieś decyzje trzeba podjąc by móc po trochu odkładac, by nie było to obciążeniem jakims dodatkowym :nerd: CO WY NA TO?????????????????????????????????? Gdzies może po środku kraju, by każda miała po równo tej drogi.

Aneta no własnie on nie pamiętał:baffled:
Agulka ja jestem na TAK :tak:a miejsce może to co za 1 razem czyli Łódź to wtedy było wyliczone jako nasz środek;-)?

Witam babeczki:)

W końcu wróciłam na swoje stanowisko i mozna powiedzieć, że wróciłam do normalności.

Anetka, mam nadzieję, ze będę mogła obejrzeć jeżyki w necie :)

Wyhaczyłam tani tran w Superpharm, bo teraz mieli szał cenowy.
Czesc dziewczyny, myslalam, ze tu wszystko dawno wymarlo....a tu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

a witamy, witamy i o zdrówko pytamy:-)

Nie ma takiej opcji:no: raz z mniejszą raz z większą częstotliwością ale się tu meldujemy:tak: pewnie jeszcvze o swoich wnukach tu będziemy pisały:-D:szok:
Witam w pochmurny, deszczowy poranek oczywiście z kawką bo inaczej bym chyba już spała pod biurkiem;-) Jutro mamy pasowanie na ucznia:tak:

rozczuliło mnie to, bo faktycznie zaczynałyśmy od ciąży i pieluch, teraz pierwszaki, ani sie obejrzymy będziemy przezywać pierwsze poważne miłości, a potem studia!:szok:

My ślubowanie mamy 07.11.

Aguś, lecę obejrzeć Mai pokój

My w te wakacje pewnie nie będziemy szaleć z wyjazdami, ale na jakieś spotkanie w centrum jak najbardziej się piszę:-). Myślę, że mozna powoli mysleć o terminie, miejscu i nawet jakąs cieakwą ofertę na gruponie wyhaczyć.

Witam babeczki:)

W końcu wróciłam na swoje stanowisko i mozna powiedzieć, że wróciłam do normalności.

Anetka, mam nadzieję, ze będę mogła obejrzeć jeżyki w necie :)

Wyhaczyłam tani tran w Superpharm, bo teraz mieli szał cenowy.

a witamy, witamy i o zdrówko pytamy:-)

rozczuliło mnie to, bo faktycznie zaczynałyśmy od ciąży i pieluch, teraz pierwszaki, ani sie obejrzymy będziemy przezywać pierwsze poważne miłości, a potem studia!:szok:

My ślubowanie mamy 07.11.

Aguś, lecę obejrzeć Mai pokój

My w te wakacje pewnie nie będziemy szaleć z wyjazdami, ale na jakieś spotkanie w centrum jak najbardziej się piszę:-). Myślę, że mozna powoli mysleć o terminie, miejscu i nawet jakąs cieakwą ofertę na gruponie wyhaczyć.

:tak::tak::tak::tak:

Co do spotkanie to wiecie, ze ja zawsze chętnie:-) tylko ze mną problem, ze nie znam grafika na przyszły rok i nie wiem czy będę miała wolne:sorry2: tak naprawdę to moze po Nowym Roku będę już w stanie mniej wiecej przewidzieć kiedy by mi pasowało:tak:

Meldowac sie bo głupio tak samej ze sobą pisać:crazy:

Pogoda u nas nawet, nawet.......... 8 stopni, nie wieje za mocno, troche słońca.
Jak tam po zmianie czasu? U nas młody dziś wstał o 6 ( czyli organizm jeszcze musi sie przestawić), ubrał sie i sie bawił:sorry:

Hej kobietki!

Naładowałam akumulatorek rodzinnym ogniskiem przez weekend :)
W sobotę, jak to w sobotę, obowiązki domowe, ale bez pospiechu i stresu. Wieczór też spokojny, miły, z Julitka tradycyjnie juz wykąpane oglądałyśmy The Voice... , były lody, chipsy, jak to na naszych imprezkach bywa :-):-)

Wczoraj wybraliśmy sie cała trójką na basen. Było bardzo fajnie, Julitka uczyła mnie pływać;-)

U nas wielkiej zmiany po zmianie czasu nie było. Tylko ja zapadam na depresję na myśl o wiecznej ciemnicy, która sie zacznie...

reklama
Melduję się w mroźny poranek, z kubkiem ciepłej kawy z pracy;-) w niedziele tak zmarzłam w nogi u mojej babci, że już wracając zaczęłam smarkać i bolało mnie gardło, a do wieczora rozłożyło mnie dokumentnie:wściekła/y: wczoraj cały dzień przeleżałam, a dzisiaj już jako tako się czuję ale szału nie ma:no: i na struny głosowe mi poszło:wściekła/y: mam taki głoś jakbym z tydzień dobrze pochlała:-D:szok:

Do góry