reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Witam się po wizytowo dzidziuś ma 6,93 i ma się świetnie jak go podglądaliśmy to prubował dotkną rączką buzi niesamowity widok:-) Pan doktor sprawdził przezierność karkową brzuszek kręgosup główkę i mówi że wszystko jest jak najbardziej ok nie musze jusz brać dupostanu z usg wychodzi teraz że termin na 5 maja a z @ na 8 a znowu jak mierzył coś to wyszło na 29.04 więc to chyba będzie niespodzianka :-) i dzidziol nie chciał pokazać co ma pomiedzy nóżkami ;-) Wiecie jak tak bym mogła godzinami patrzeć jak ten mój bąbelek sobie fika w tym moim brzuszku :-)

reklama
kropeczka super, że dzidzia rośnie zdrowo.

Lisica ja używałam w pierwszej ciąży palmersa i nie miałąm ani jednego rozstępu. Poza ciążą też używam palmersa, bo podoba misię zapach i konsystencja.

czarnulka zdrówka życze i powrotu dobrego humoru :*

Kropeczko, super, że usg udane! ;-)
Płeć nawet mało ważna w obliczu tego, gdy z dzidziusiem wszystko wporzadku ;-)

Wiem wiem szczerze to nawet nie liczyłam na to ze bedzie coś widać dlam najważniejsze jest to że ma się dobrze . Kurczę ten mały człowieczek wzbudza we mnie takie emocje ze szok siędze i się sam do siebie uśmiecham .

Wiem wiem szczerze to nawet nie liczyłam na to ze bedzie coś widać dlam najważniejsze jest to że ma się dobrze . Kurczę ten mały człowieczek wzbudza we mnie takie emocje ze szok siędze i się sam do siebie uśmiecham .
U mnie jest zawsze tak, że po wizycie się zacieszam jak głupia ;) albo analizuje w pamięci widoki z usg, albo wciąż zdjęcia z usg oglądam. ;-)

A dzis oglądałam porodowke na ipla cały dzień i dosłownie wyłam cały czas :-D czego te hormony nie zrobią z człowieka.... Parlam razem z tymi kobietami... A ostatni z odcinków oglądałam z moim chłopem i lekko zamilkł:-D

reklama
Do góry