Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tego nie widzialam wiec ogladam ale to nie fair bo ja mialam 2-3 minutowe przerwy miedzi skurczami na 4 cm rozwarcia a on sobie pogadac moze.... Ja nie mialam czasu na odpoczynek od bolu...
Nie wiem czy takie pocieszenie ja na jego miejscu tez bym nie dotrwala , jakbym mogla zerwac elektrody i bol zakonczyc to nic by mnie nie zmusilo zeby dalej cierpiec. Ale wiesz z porodu wlasnego dziecka nie uciekniesz...
Asiaf, ale my przynajmniej wiemy ze ten ból zakończy się narodzinami dziecka, nie robimy tego dla fanu, tylko po to by po 9 msc ciąży nareszcie przytulic nasze dziecko ;-)
Ale ja tez oglądam na TLC ale wole tą angielską wersje niż polską
Nasze położne sa straszne ich sposób mówienia ton ,szok
A w ang. Wersji sielanka wszyscy przesympatyczni mili weseli i wspierają mamę , cudowne i ryczę jak głupia przy tym
Piszecie, że oglądacie porodówki... ja z kolei ostatnio jak jakaś walnięta czytam sobie w internecie opowiadania z porodów )
A tak z innej beczki (choć może to pytanie już padło- rzadko ostatnio bywałam na forum, więc jeśli było już to przepraszam) Chcecie by Wasi mężczyźni i były przy porodzie?