reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Vilena kciuki &&&&
Witaj
Napisz cos i sobie dopiero sie dowiedziałaś o ciąży czy czekałaś ?
Dowiedziałam się miesiąc temu, chociaż podejrzewałam już wcześniej. W pierwszej chwili wystraszyłam się co to będzie, ale teraz już tylko się cieszę :) Właśnie leżę w łóżku trzeci dzień bo dorwało mnie przeziębienie, ale już jest lepiej.
Liczę na to, że są tu podobne kobietki do mnie i dowiem się ciekawych rzeczy :)

reklama
Ja tak podczytuje, podczytuje ale rzadko pisze bo czasu brak. Bylam poltora tygodnia temu na USG bo troszke niepokoilo mnie ciagniecie brzucha i bol szyjki, ale okazalo sie ze to wina ukladu pokarmowego. Maluszek mial 2,5cm i wg pomiaru 8t3d. Ja sie jednak trzymam pierwszego terminu i zakladam ze jest o 3 dni starszy ;) Coraz trudniej pogodzic mi karmienie synka (7m) z ciaza. Wlasciwie nie tyle karmienie jest problemem co rosnace zeby i spowodowana nimi wzmozona chec ssania (w nocy potrafi ssac 2-3h non stop) :/ Przy samym karmieniu nie czuje zadnego napiecia ani skurczy brzucha, ale niestety przy takich maratonach sie pojawiaja :( Synek niestety nie akceptuje smoczka wiec nie mam sie jak poratowac...

Hej Vilena :) fajnie ze co raz więcej "świeżych" mamus :) powodzenia na wizycie :)
Ja od rana leże na kanapie bo mi niedobrze:/ a maz skręca szafę do sypialni :D

Witam nową mamuske cieplutko i z góry o nic się nie martw bo wszystko będzie dobrze :D wróciłam właśnie że sklepu kupiłam sobie luzniejsze bluzki bo dotychczasowe już trochę się już opinac zaczynają. Koleżanka mi mówi żebym do ciuszka zajrzala bo była ostatnio i super rzeczy widziała. A jak wy się zapatrujecie na takie sklepy? He he powiem szczerze że trochę mnie ciągnie poszperac :D

Zdążają sie super rzeczy ale trzeba szukać bo najcześciej tylko pełno szmat

Jouluauto wydaje mi sie ze powinnaś małego odzwyczaić od piersi skoro czujesz skurcze to niebezpieczne
A małemu poszukaj odpowiedniego smoczka kup kilka rożnych kształtów i pobaw sie w dawanie zabieranie tsk mu sie spodoba ze zacznie któryś żuć tylko musi znaleźć ten który bedzie mu odpowiadać to zazwyczaj problem dlaczego dziecko nie chce smoczka
Powodzenia

Ostatnia edycja:
Hej Vilena :) fajnie ze co raz więcej "świeżych" mamus :) powodzenia na wizycie :)
Ja od rana leże na kanapie bo mi niedobrze:/ a maz skręca szafę do sypialni :D
Dzięki dzięki, przyda się :)

Fajnie, masz przynajmniej towarzystwo, ja to sama cały dzień, wyleczę się i wracam do pracy ;)

reklama
A mnie do pracy ściągają a miałam mieć wolne:banghead: i będę siedzieć do 20 koszmar :sly:
Wiecie jaką zachcianke mam od paru dni, muszę chrupac te mini marcheweczki jakbym uzależniona od nich była. A wy macie jakieś?

Do góry