reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej

iwonka fajna babcia, tez bym kiedys chciała taka być :-)

mi w sierpniu stuknie 28 i wcale sie tym nie przejmuje, mój mąż jest 4 lata starszy, więc czuje sie młodo :-D

i dzis postanowiłam ze wkońcu wezmę sie za skończenie studiów, bo powinnam je skonczyć jak jeszcze byłam w ciąży :no: no ale ciąża była zagrozona i nie mogłam jeździć po 200 km w jedną strone, a potem to tak jakos wyszło, ze ciągle coś,
juz dziś odświeżyłam kontakty i okazało sie ze nie jestem sama, bo kilka osób z mojego roku jest w takiej samej sytuacji,

i jak to skonczę to mam ochotę iść na jakieś następne studia, bo jakos tak stwierdziłam, że fajnie tak pochodzic do szkoły, ale zobaczymy czy będzie na to kasa :confused:

Iwonka - to Twoja babcia jest podobna do dziadka mojego męża, który jest już po 80-ce, ale często wyjeźdża ze swoją "nażeczoną", na dłuższe eskapady, a od imprez też nie stronią:-).
Tak to już jest, że niektórzy całe życie są aktywni, nie chorują, a inni nawet tej strarości nie dożyją:-(.
Mój Kubulek też dzisiaj jakiś dziwny, nie chciał zjeść obiadku. Spróbujemy za godzinkę, może zgłodnieje.

Jesli chodzi o pomysły PiSu to jakoś ich nie czytałam na razie - ale chyba nadrobie, zeby sie dowiedziec co mnie ewentualnie czeka ;-)

A jeśli chodzi o wiek to ja mam 33 wiosenki i czuje sie tutaj jak Babcia :-)

Teraz ogladalam w tv na polsacie program medyczny i mowili ze picie kefiru pomaga a wrecz nawet doprowadza do zaniku alergi u dzieci.Zeby czesto dawac dzieciom wlasnie kefir.A moje dziecko dopiero zasnelo.Ja gotuje pomidorowke.

nuda ...........zarzadzanie i marketing, specjalnośc intergracja europejska na Politechnice Koszalińskej
hi, hi, to fakt, nuda:-p, też studiowałam ten nieszczęsny marketing, tylko inną specjalność. A teraz i tak nie pracuję w swoim zawodzie. Jakbym jeszcze raz miała wybierać, to na pewno wybrałabym coś innego.
Madziara - babcia:laugh2::laugh2::laugh2: rozbawiłaś mnie;-);-);-).

Ja też bardzo lubię kefir:tak:, a ostatnio często robię domowy jogurt i moja córa bardzo lubi:tak:.
Mój Kuba też właśnie zasnął, wcześniej dojadł swoją zupkę. Przez to , że nie pije cyca zupełnie mu się poprzestawiały pory posiłków i odstępy między nimi i nie mogę dojść do ładu z tym jego jedzeniem:baffled:. A na dodatek, martwi mnie, czy pije wystarczająco dużo:confused:.

reklama
Zuzia tym się nie martw. Dzieci , pod tym względem krzywdy sobie nie dadzą zrobić.;-) Jeśli mimo to nie jesteś pewna to zrób picie do butelki i co jakiś czas podawaj Kubusiowi.Będzie sobie popijał przez cały dzień po łyczku .Tak robiłam z Julką.

Pycha masz świetną babcie:tak:. Jeśli chodzi o mnie to mam obawy że ja naprawdę szybko zestarzeję się psychicznie:-( Mam wrażenie że już teraz mało rzeczy mnie cieszy:-( A może o po prostu handra wywołana przez tą "brejowatą" pogodę ?No dosyć tych smutasów.
Zuzia i co w końcu zrobiłaś na obiad? Ja mam zupę cebulową ( ostatnio moja ulubiona:tak:) i pierogi ruskie.

Do góry