reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2015

Czesc dziewczynki :)

Asia, dobrze, że wszystko ok i ogólnie widzę dobre wieści :)

Dziś wizyta na 14.45, mam trochę stresa, ale damy rade :D

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace :)
Miłego dnia życzę ! :)
Odezwę się jakoś po wizycie, albo późnym wieczorkiem :D

reklama
Co za noc, nie mogłam spać. Poszłam wczoraj na to prenatalne i wiecie co? Nie dało się zrobić badania bo lekarka powiedziała, że mam za mało wód płodowych. Widziałam po jej minie, że jest zaskoczona obrazem z usg. Od razu L4 i leżę w łóżku... za tydzień mam przyjechać do niej do szpitala, sprawdzić czy coś się zmienia, czy wód przybędzie, a jeśli nie? Chyba spróbuję dostać się do innego lekarza to sprawdzić. Boję się...

Vilena, ja bym poszła jeszcze do innego lekarza, bo lekarz też człowiek i może babka coś źle zinterpretowała, a co 2 głowy to nie jedna :)

Będzie dobrze, nie martw się!! :***

Cześć dziewczyny, dzięki za trzymane kciuki ale ja mam wizytę po 16 a już wczoraj nie mogłam zasnąć, dziś od rana stres i ogólnie jakoś źle się czuję. Za godzinkę odwożę syna do szkoły i jakieś zakupy trzeba zrobić bo w lodówce echo a jutro święto.
No to miłego dzionka, napiszę dopiero wieczorem bo dziś przedostać się przez Wrocław to będzie masakra

Ja też witam się piątkowo i &&&& za dzisiejsze wizyty . Ja tez mialam troszke nocke z głowy bo ząbek dokuczał ale w nocy stał się mały cud i ropień pękł było krwi i ropy tyle ze az sie wystraszyłam ale był duzy wiec pewnie dlatego najwazniejsze ze juz go nie ma i stan zapalny minie bo bałam sie ze skonczy sie na antybiotyku a tak to bede miała kilka dni spokoju z tym zembem puki nie pójde do dentysty

Cześć dziewczyny, dzięki za trzymane kciuki ale ja mam wizytę po 16 a już wczoraj nie mogłam zasnąć, dziś od rana stres i ogólnie jakoś źle się czuję. Za godzinkę odwożę syna do szkoły i jakieś zakupy trzeba zrobić bo w lodówce echo a jutro święto.
No to miłego dzionka, napiszę dopiero wieczorem bo dziś przedostać się przez Wrocław to będzie masakra

To TY jeszcze później wizytujesz... bo ja 14.45, więc powodzenia :***

Vilena, ja bym poszła jeszcze do innego lekarza, bo lekarz też człowiek i może babka coś źle zinterpretowała, a co 2 głowy to nie jedna :)

Będzie dobrze, nie martw się!! :***
Właśnie też tak myślę, moja lekarka powiedziała, że nie mamy wpływu na ilość wód, a jak moja przyjaciółka zadzwoniła do swojej to powiedziała jej, że mam pić 5 litrów dziennie, że to może pomóc. Dziwna sprawa.

Pozostałym życzę lepszych wyników niż moje :*

Kropeczka ja muszę usunąć chirurgicznie ósemkę bolała jak byłam w ósmym tyg. ale coś mi dała dentystka do środka i zakleiła i jak na razie nie boli a mówiła, że pomoże na tydzień więc się cieszę ale dziś zapytam gina czy już na spokojnie moge go wyrwać i jak się zgodzi to w poniedziałek dzwonie i umawiam się na wizytę.

reklama
Do góry