reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2015

reklama
No mam nadzieję ze nic złego. Tylko będzie powiększać się brzuch tzn macica

Katagorka, ja jak za długo chodzę, to też mnie boli w pachwinach. Krupówki robiłam na 2-3 razy. Bez ławek by się nie obyło. W sobotę na koniec chodzenia po cmentarzach też zaczynało ciągnąć w lewej. Może to dlatego. Przy ostatnim wysunięciu dysku tez w pachwinach bolało, więc może też od kręgosłupa?

WItam ponownie !

Przywitałam się i zniknęłam - byłam u teściów, trzeba było oponki w aucie wymienić na zimówki ;-)

Dziewczyny z bólem głowy - współczuję, ja miałam często na początku ciąży i stosowałam plaster APAP ICE : Apap Ice, plaster chłodzący, 2 szt, 1 saszetka - Portal Dbam o Zdrowie .
Muszę przyznać, że nawet pomagał, bo na branie leków nie miałam odwagi w I trymestrze, a w plastrze jest jedynie mentolowy żel.

Kurde, widzę, że wszystkie już prawie po prenatalnych jesteście!!! Ja dopiero jutro, albo pojutrze ( muszę zadzwonić, bo gdzieś zgubiłam kartkę z datą), dziś miałam jedynie wizytę w poradni genetycznej, a cokolwiek dowiem się dopiero na prenatalnych.

Hej:* ale dziś mam mało nadrabiania ;)

Moje łóżko chyba ma jakieś nadprzyrodzone moce, bo codziennie kolo południa się budzę ;) a żeby tak wcześniej... no way :p:

Wczoraj strasznie mnie w brzuchu rozpychało i zdaje się znów skok miałam, bo dziś brzuch jakiś większy ;)

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty &&& ;-)

Jup spokojnie, wyskoczy i Tobie brzuszek. Fajnie że maluszki rosną prawidłowo. Gdzie robiłaś prenatalne i test? Pewnie Rzeszów?

Na ból głowy mam swój sprawdzony sposób, ale muszę go zastosować w początkowej fazie, inaczej nie mam życia :-/ silny strumień bardzo ciepłej wody z prysznica i tym strumieniem masować bolące miejsce przez jakiś czas. W 90% pomaga.

mAgniesia zapraszamy do udzielania, bo w innym wypadku na zamknięty nie zaprosimy ;)

Brak mi sil witalnych. Siedze z mloda w domu bo ma katar nie z tej ziemi a wczoraj miala nawet 38 st. Dzis zdrowa. Jak wieczorem nie bedzie goraczki to jutro do żloba

reklama
U mnie dziś spadek formy, na szczęście po wczorajszym bólu głowy nie ma śladu i dobrze. Chyba mocna kawa pomogła mimo że pita na siłę ;) U mnie jest tak że jak położe się z bolącą głową to wstaje z dwa razy większym bólem.

Czarnulka a ja miałam dziś wrażenie że mam strasznie dużo nadrabiania ;)

Powodzenia na zbliżających się wizytach, ja czekam cierpliwie i na razie nie myśle bo to jeszcze 3 tygodnie.

Do góry