reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja mialam dzisiaj w nocy sensation po grejphrucie zjedzonym co prawda o 16tej,ale zawsze!najpierw nie moglam, a potem jak mnie popedzilo to myslalam,ze chyba rodze!brzuch sie napial,byl twardy i czulam napor na krocze,ze hej!!!!stracha mialam ja i malutka,ale sie uspokoilam jak juz poszlo w kibelku!ale spac nie moglam do 2.30!szok!

reklama
w środe idę do lekarza zobaczymy co powie:tak: jak byłam tydzień temu to żadnej oznaki zbliżającego się porodu nie było:no:

napór od wewnątrz jest:szok: jak robi mi się twardy brzusio:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

roksi...ja ci mówię ty bądź przygotowana :tak: :-D
u ciebie widać, że organizm się szykuje powoli :-)

w środe idę do lekarza zobaczymy co powie:tak: jak byłam tydzień temu to żadnej oznaki zbliżającego się porodu nie było:no:

masz teraz wizyty co tydzień? fajnie kurczę...
moja mi kazała przyjść dopiero za miesiąc :baffled:
to będzie 39 tc....

roksi...ja ci mówię ty bądź przygotowana :tak: :-D
u ciebie widać, że organizm się szykuje powoli :-)

masz teraz wizyty co tydzień? fajnie kurczę...
moja mi kazała przyjść dopiero za miesiąc :baffled:
to będzie 39 tc....

te straszaki moga potrwac i miesiac nawet, ale nie zaszkodzi byc juz gotowym :tak:
mi kazali przyjsc w 38 tygodniu, czyli podobnie

reklama
Do góry