reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

A ja dzisiaj wychyliłam nos z domu tylko na godzinę, byłam w lidlu właściwie nie wiem po co. Tak sobie popatrzyłam co mają, przeszłam się przy okazji. Teraz zjadłam bigos, to już drugi raz w tym miesiącu.. ale jakoś mam tak ogromną ochotę, że nie mogę się powstrzymać. Jeszcze dodatkowo nie muszę sama robić to już w ogóle luksus.
Już chciałabym, żeby się grudzień zaczął..

reklama
POGIĘŁO WAS Z TĄ PRODUKCJĄ!!! :no:

Rano byłam na obchodzie mojego nowego terenu z Kauflandu, szczerze tego nienawidzę, ale jak mają płacić więcej, to grzech nie brać...
Później kupiłam Młodej barierkę do łóżka, bo ostatnio nam 2 razy spadła, wiercipięta jedna.

Tyle dobrego, że u mnie ciepło i słonecznie, oby do jutra się tak utrzymało, to znów pójdę spisywać teren...

Kurtki nie mam, nie kupuję, bo mam płaszcz ;-)

Jezyk Hahaha ten wasz korbol mnie rozwalił Hahaha

LayDeeK nienawidzę tych kupnych ptysi. Ja hak nam ochotę to sama produkuje

Gosiane wole knopperrs :D

My z T wróciliśmy z czekolady, od razu zakupy na obiad z zrobiliśmy i w końcu kupiłam 2kg słoniny i biorę się za smalec jutro pierogi a pojutrze gibos

A tak btw chyba jednak główką Stachu jest na dole i się pcha bo ujść nie mogłam w sklepie taki ból, ucisk i kłucie w kroczu i okolicach ze kroku zrobić nie mogłam stałam jak kre.tynka i czekałam na zbawienie :/

Ja właśnie naleśniki kończę smażyć:-)
Paznokcie też sobie będę robić tuż przed świętami, jutro jadę na masaż.
U Niny w przedszkolu w piątek zabawa andrzejkowa a w czwartek po południu wróżby.
W weekend mamy gości, przyjeżdża koleżanka z mężem i synkiem, wymyślam właśnie atrakcje dla dzieciaków: będzie basen, afrykarium i możę jakaś sala zabaw.
Porobiłam porządki z ciuszkami większymi dla Jagody mam 3 gigantyczne pudła: jedno 6-12 mc, drugie do 24 m-c i trzecie z największymi ubrankami. Znalazłam jeszcze kilka sztuk tych najmniejszych, mam ich na prawdę mnóstwo, ze 3 razy więcej niż przy Ninie.... dziewczyny z Wrocławia i okolic- może chciałybyście podjechać do mnie i coś sobie wybrać i odkupić za grosze?

U ł niektore tez maja takie nazwy ze szok. Teraz dokladmie nie wiem ale zawsze im mowie ze maja mowic po polsku a nie po swojemu :p

Doggi u nas szneka to mina :p co walisz takie szneki sie mowi :p

O wlasnie o takiej oslonce do chusty myslalam :p ale najpier musi byc Robson i musze umiec chustowac ;-)

A ja obejrzalam top model i zasnelam
Dopiero ske obudzilam

Doggi nie wiem czy widzialas ale wyslalam Ci pilnego priva

Nic mi się dzisiaj nie chce, na nic siły nie mam. Z łóżka bym nawet nie wstała ale musiałam pranie wstawić no to już się ogarnęłam. Obiad zjadłam i leżeć będę. Mam nadzieję, że dzisiaj w nocy będzie spokój... Nigdzie dzisiaj nie idę.

Mommy nic nie mow.
Dla mnie 3trym nie ma litosci
Dzis to w ogole masakra najchetniej bym spala z przerwa na jedzenie, siku i mala drzemke ;-)
Czuje sie jak jakis wrak

Chce jeszcze biale Robsonowe pranie wstawic ale nie wiem czy znajde sile. Poki co siedze nad talerzem zupy i nie mam sily jesc ;-)

Porannik tez pierwsze slysze, ale szneka to na kaszubach tez drozdzowka a w moich stronach to jak u Agi twarz:tak: a za to u mnie w domu rodzinnym na klamerki mowilo i mowi sie spinacze i moj maz tez nie potrafi dotad tego zakumac:-) poza tym tu nawet jak ktos nie mowi calkiem po kaszubsku to niektore slowa i tak sa z tego jezyka na codzien slyszane:tak: i konstrukcja zdania tez jakas inna :-p

wy tu mi o takich dobrych rzeczach piszecie, a ja tak lubie slodkie:baffled: ale zrobilam sobie kisiel:happy:
nie wiem jak ja swieta przezyje:hmm:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry