reklama
A propo Zuzi to moja mama miala sie tak nazywać ale jak dziadek szedl ją zarejestrowac zapomnial jakie mialo byc imię i wymyslil Joanne; )
ja sama swoje dziecko zglosze zeby pomylek nie było; p
dlatego ja mojemu tłukę już do głowy, że jest Pola :-) on średnio przekonany, ale wreszcie musi się przyzwyczaić, nie?
A ostatnio po usg pokazałam mojej Martynce fotki siostrzyczki i oczywiście bardzo się ucieszyła, że naprawdę siostra a nie brat i mówi: siostrzyczka Sara
a ja: nie, Pola. A ona: nie, ma być Sara
a więc ja chcę Polę, mąż Wiktorię, a mała Sarę 
ale do jasnej ciasnej- kto tu w ciązy chodzi?

Ja już tyle dziwnych historii o rejestracji słyszałam, że chyba pójdę sama (jak dam radę). 
Obudziłam się tradycyjnie z bólem głowy, ale powoli mija.. Sam.
Vivid,
Mi się kiedyś śniło, że opiekowaliśmy się chrzestniakiem mojego męża i zapomnieliśmy mu zmieniać pieluchy. Był w jednej 3 dni.
Pod koniec snu to nawet się zastanawiałam, czy dziecka nie trzeba częściej przewijać, ale doszłam do wniosku, że gdyby tak było, to jego matka by coś nam powiedziała.
My wczoraj po raz pierwszy oglądaliśmy wózki.
Mój typ na żywo zupełnie mi się nie spodobał.
Za to kupiliśmy pluszowego dinozaura do zawieszenia w łóżeczku/wózeczku.
55 zł, więc nie tani, ale zakochaliśmy się w nim oboje.

Obudziłam się tradycyjnie z bólem głowy, ale powoli mija.. Sam.
Vivid,
Mi się kiedyś śniło, że opiekowaliśmy się chrzestniakiem mojego męża i zapomnieliśmy mu zmieniać pieluchy. Był w jednej 3 dni.
Pod koniec snu to nawet się zastanawiałam, czy dziecka nie trzeba częściej przewijać, ale doszłam do wniosku, że gdyby tak było, to jego matka by coś nam powiedziała.

My wczoraj po raz pierwszy oglądaliśmy wózki.
Mój typ na żywo zupełnie mi się nie spodobał.
Za to kupiliśmy pluszowego dinozaura do zawieszenia w łóżeczku/wózeczku.
55 zł, więc nie tani, ale zakochaliśmy się w nim oboje.

katagorka20
Fanka BB :)
Dzień dobry jak dobrze że sobota !!!
Matik2012
Dzien dobry
A ja właśnie leżę niepodzielone moja akrobatkę
ciagle mi sie wygina i deformuje brzuch
Moi chłopcy tez tak sie wyginali i teraz np jeżdżą na rolkach deskorolkach bmx minibmx skaczą po dachach szok same extremalne im sie podobają sporty a nie poprostu spokojna jazda
Co to bedzie za dziewczyna ha ha
Od taki mój monolog
Miłego dnia kochane
A ja właśnie leżę niepodzielone moja akrobatkę
Moi chłopcy tez tak sie wyginali i teraz np jeżdżą na rolkach deskorolkach bmx minibmx skaczą po dachach szok same extremalne im sie podobają sporty a nie poprostu spokojna jazda
Co to bedzie za dziewczyna ha ha
Od taki mój monolog
Miłego dnia kochane
Hej wszystkim
Dzisiaj obudzilam się z dziwnym przeczuciem ze cos jest nie tak... Mam nadzieje ze nic się stało...
Rukmini co do rejestracji to tez postaram się pójść sama
np mam jedna koleżankę która ma takie samo imie jak swoja mama bo ojciec poszedł pijany i pomylił się
zamiast imienia dziecka podał imię matki 
Matik będziesz miała trzech kaskaderow
najwyżej szybciej osiwiejesz

Miłego dnia
Dzisiaj obudzilam się z dziwnym przeczuciem ze cos jest nie tak... Mam nadzieje ze nic się stało...
Rukmini co do rejestracji to tez postaram się pójść sama
Matik będziesz miała trzech kaskaderow
Miłego dnia
reklama
katagorka20
Mam mega dobrego męża. Umył okna , powiesił wcześniej zdjął firanki we wszystkich pokojach. Wysprzatal całe mieszkanie tak gruntownie na święta
Normalnie skarb mam !!!
Normalnie skarb mam !!!