reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Wpadłam ponarzekać, że jednak przy dwójce chorych dorosłych dziecko nie miało szans i Emma chora, ale jej i nasza fatalna noc plus katar że smarkami do pępka to nic w porównaniu z temperaturą Milenki i jej chorobą! Milenko - trzymajcie się tan jakoś i zdrówka dla małej!
Przepraszam - nic więcej dziś nie napiszę, nie spałam od wczorajszego ranka, za wyjątkiem 15 minut podczas jedynej , krótkiej drzemki Emmy.
A przepraszam, pochwalę się, ale tylko słownie, że po wizycie u fryzjera mam krótkie włosy:tak:

reklama
To się teraz dziewczyny pochorowały :(.
Milenko oby małej szybko gorączka spadła niech się biedactwo nie męczy.
Emmie też dużo zdrówka!

Hubertowi ząbek prawie wyszedł już czuć go pod palcem i chyba przez to mały ma jakąś wściekliznę a może to po szczepieniu nie wiem ale dzisiaj prawie na uszach stawał niby się uśmiechał ale był mega marudny wszystko bee tylko mleko dzisiaj pił a zupka wylądowała na podłodze :confused2:
Teraz zasnął ciekawe na jak długo..

Milenko zdrówka dla małej. Juz ja Cię rozumiem z tą temp. Igor często ma ok 40stopni. Podaje lek, temp. spada do 38,8, a po 3 godz od podania leku znów 40:wściekła/y: U nas czopki i zimne okłady pomagają.

Madzik zdrówka dla Emmy(i dla Was też). Aha i wstaw fotke na zamkniętym ;-)

No właśnie, jak nasze księżniczki się mają?

Ja chciałam pochwalić się, że moje dziecko pierwszy raz w życiu zrobiło 2 pobudki! Poszedł spać o 20.30, czyli późno jak na niego, obudził się o 22.30 na trochę mleka, a później po 2! Co prawda o 5 już było po spaniu, ale pobawił się niecałą godzinę i pospał do 7.12/
Normalnie mam kaca z przespania :D

Kurde, wczoraj już mi tak dał do pieca że miałam ochotę go zamknąć na balkonie ;) i żeby tego uniknąć ściągnęłam starego z roboty i chłopaki męczyli się razem a ja sprzątałam jak szalona i 5 pralek nastawiłam :D
Dzisiaj musimy zrobić zapasy dla małego na święta i reszta "grubszych" porządków.

Milenka jak nocka? Mam nadzieję, że gorączka już nie tak wysoka

Viltutti no proszę jaka promocja:tak: Tego balkonu chyba się przestraszył.

W planie dziś reszta porządków i ubieranie choinki.
A jutro w osiedlowym parku jarmark świąteczny mamy, więc o ile pogoda pozwoli to się wybierzemy.

Miłej soboty i łaskawych dzieci

Dziękujemy za pamięć.nocsuper spała w wózku, potem jej obniżyłam, wstała o 4na mleko bez gorączki, po godzinie co prawda miała 39 ale po lekach spadło i spala do 8. Już jest o niebo lepiej, jest spokojna.
MADXIKM jak Emma?moja kataru dalej nie ma a swisxczy jej, lepszy gil do pasa.
TRUSKAWKOWA mi lekarka mówiła że jeden lek nie zbije takiej gorączki ale można podać jednocześnie obu ibuprofen i paracetamol i spada do 36.8.

reklama
Do góry