reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Roczkowe Prezenty

reklama
Też myślałam o klockach dla Kuby - ale on narazie też jest na etapie rozwalania a nie układania - ale to przyszłosciowy zakup
A sesja super pomysł

W zeszlym tygodniu B dostal 13- polowa poszla na prezenty roczkowe dla Majki :-) Pojechalismy do "Swiat dziecka" w trojke i zaszalelismy.Kupilismy Majce fotelik samochodowy,hustawke,Aktivity Park,kupe fajnych skarpeteczek i takiego misia na ktorym sie ukladaja koleczka,bardzo fajny.Oczywiscie nie bylo mowy zebysmy czekali do urodzin Majki wiec wszystko juz dostala :-D Dobrze ze jeszcze nie rozumie co to sa urodziny :-)

benita moge sie zalozyc ze i tak na urodzinki cosik od was jeszcze dostanie;-)cos malego ale dostanie

Na roczek to ja musze Maksiowi jakies adidaski sprawić
ale jak narazie nic ładnego nie widziałam

no właśnie!!!! pierwsze buty to super prezent :happy: - tylko nie wiem czy dotrwamy do 31 marca bo Maks już teraz chodzi przy meblach - no ale buty będa tylko dwór, a po domu to w skarpetkach, więc może damy radę:confused:
jak się czujesz mamooli ?? dawno Cię nie było - pozdrawiam:happy:

no w sumie buciki to nie jest glupi pomysl :tak:
tylko nie wiem jak sie takie dobiera :baffled: chyba trzeba isc to sklepu takiego ktory sie tylko dzieciecymi zajmuje prawda :confused:

dziewczynki, a co myślicie o jeździkach??
wczoraj przymierzyliśmy Agatkę do jeździka, pojeździliśmy chwilkę po sklepie - glisda piszczała z uciechy, aż żal było ją z niego wyciągać :-)

Osinka,jak Agatka az piszczala z zachwytu to nie nie ma sie co zastanawiac :tak: :-) ,musicie jej kupic :tak: :-D
majka buciki juz od dawna ma i to takie do chodzenia,z tym ze w domu w nich nie chodzi bo woli bawic sie w zdejmowanie ich :-D a jak chodzi to w skarpetkach, na zewnatrz jeszcze nie chodzi,a buciki juz zaczynaja po trochu robic sie za male :baffled: .Wiec i tak trzeba bedzie jej nowych kupic,ale juz nie bede sie spieszyc,postanowilam ze jak zacznie chodzic samodzielnie to wtedy .

reklama
Osinko jezdzik to super sprawa my mamy z fisher price i jest bardzo fajny-oprocz tego ze mozna na nim jezdzic to jeszcze dodatkowo mozna rozlozyc siedzenie na boki i zrobic cos ala chodzik!Jaskowi bardzo tez podoba sie to ze z przdou moze wrzucac pileczki do koszyczka a one wylatuja mu kolo stopek.Co do prezentu-to bedzie nim przyjecie w restauracji-bo cala familia meza ta najblizsza to 25 osob!

Do góry