reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

maggusia, ja dziwię się, że dajesz małemu parówki. Przecież to najgorsze mięso!!! Co ja piszę?? Jakie mięso??? 9% mięsa, a reszta??????

reklama
Ja ostatnio poszłam do sklepu z mięsem i oko moje zatrzymało się na paróweczkach cielęcych... Pomyslałam: KUPIĘ KAROLCE... Pani sprzedawczyni (właścicielka sklepu), jak jej zapytałam, czy te są zdrowsze od wieprzowych spojrzała na mnie jak na wariatkę i zapytała, czy słyszałam o zdrowych parówkach ??????? :szok::szok: Odechciało mi się. Kupiłam wędline , podziękowałam za sprowadzenie mnie z obłoków i poszłam :-)

oj do parówek też mam wstręt - baaardzo rzadko je z mężem jemy - no czasem namówi mnie na zrobienie hot dogów w takich bułkach z dziurkami:-p
skoro ja ich nie jem tym bardziej nie dam ich Maksowi

co tam mielą? - oczy, uszy i inne delicje + dolewają kazeinę i krew dla nadania ładnego różowego koloru ....

reklama
dziewczynki, podajecie dzidziorom wołowinę?? nie mam koncepcji jak ją podać Agatce
(ostatnio zmiksowałam kawałek wołowiny z chudym rosołem, innych pomysłów brak)

Do góry