• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

maggusia, ja dziwię się, że dajesz małemu parówki. Przecież to najgorsze mięso!!! Co ja piszę?? Jakie mięso??? 9% mięsa, a reszta??????

reklama
Ja ostatnio poszłam do sklepu z mięsem i oko moje zatrzymało się na paróweczkach cielęcych... Pomyslałam: KUPIĘ KAROLCE... Pani sprzedawczyni (właścicielka sklepu), jak jej zapytałam, czy te są zdrowsze od wieprzowych spojrzała na mnie jak na wariatkę i zapytała, czy słyszałam o zdrowych parówkach ??????? :szok::szok: Odechciało mi się. Kupiłam wędline , podziękowałam za sprowadzenie mnie z obłoków i poszłam :-)

oj do parówek też mam wstręt - baaardzo rzadko je z mężem jemy - no czasem namówi mnie na zrobienie hot dogów w takich bułkach z dziurkami:-p
skoro ja ich nie jem tym bardziej nie dam ich Maksowi

co tam mielą? - oczy, uszy i inne delicje + dolewają kazeinę i krew dla nadania ładnego różowego koloru ....

reklama
dziewczynki, podajecie dzidziorom wołowinę?? nie mam koncepcji jak ją podać Agatce
(ostatnio zmiksowałam kawałek wołowiny z chudym rosołem, innych pomysłów brak)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry