OlaSzy - pewnie, że może być tak szybko. Ja miałam iść krótkim protokołem, ale miałam wcześniej brać tabletki antykoncepcyjne i w 2 dc iść na wizytę, niestety okazało się, że mam torbiel. A Ty nie masz antyków? Tylko czekasz na @ i ruszasz ze stymulacją? To możesz liczyć (oczywiście to i tak każda z nas inaczej reaguje) 10 dni stymulacji, zastrzyk na pęknięcie - czyli punkcja po 2 dniach + 5 dni, bo na ogół chodują zarodki do 5 doby. Czyli, jeśli wszystko będzie dobrze, możesz się zamknąć w 17 dniach. Ale oczywiście to zależy jak się będziesz stymulować

.
Tak czy siak trzymam kciuki, żeby wszystko szło dobrze i bezproblemowo.
DW87 - no właśnie, chyba jakiś kosmiczny język

. Poszperałam w necie, piszą, że to nic takiego. Jestem nosicielką, to mogę mieć problemy z płodnością (a to mi nowina ;P), podejrzewają też, że może być większe ryzyko poronień, że kobieta w ciąży musi zrobić badania prenatalne.....ale to tylko podejrzenia, poza tym badania prenatalne teraż każda robi, nie ważne czy zdrowa czy chora.
Tak więc to chyba nic strasznego. Zresztą we wtorek genetyk nam wszystko wyjaśni. Net netem, a zobaczymy co "prawdziwy" lekarz powie