Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i również wszystko oki. ponadto nie widać żadnych jąderek, więc jest ogromna szansa, że IT'S A GIRL hej!
to może najpierw raport z wizyty wczorajszej. Bąbelek rośnie i ma się świetnie, ja też rosnę, bo już 5 kg in plus
i również wszystko oki. ponadto nie widać żadnych jąderek, więc jest ogromna szansa, że IT'S A GIRL
![]()
![]()
!!!!strasznie się cieszę!!!
Angi, moja córa też żywa i kontaktowa i w ogóle,ale nie wiem czy jak zostanie sama bez mamy nadal taka będzie....zobaczymy...oby moje obawy okazały się bezzasadne![]()
Hej dziewczyny, ja już w poczekalni czekam na swoją kolej ale bardzo się stresuje bo odebrałam wyniki moczu ii jest wysoka flora bakteryjna i ilość leukocytow jest duża bo norma jest 1-3 a ja mam 15-18 :/ zobaczymy co tam na wizycie..
hej ja dopiero teraz znalazlam czas na pisanie, wczesniej oczywiscie 10 minut aktualizowalam w swojej glowie to co tu naskrobalyscie, takie z was aktywne mamyja poczulam dzidzie tez miedzy 18 a 19 tygodniem i z dnia na dzien jest coraz bardziej aktywna/y i wiecie co? obiecalam sobie ze wstrzymam sie z farbowaniem wloskow na jakis czas ale dzis taka ladna pogoda ze nie wytrzymalam
uzaleznienie wygralo, no wiec dziewczeta wracam do swoich rudziastych wloskow
![]()
Angi-Wawa,ale masz się dobrze...czy to wyjście połączone jest z kolacją???
Enter co do kolejki okarze sie jutro na miejscu he he oby nie bylo za duzo Ludzi w kolejce ...