reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

mada współczuję bólu dobrze że odpoczywasz na zwolnieniu trzymam kciuki żeby maluch się wgryzł w mamusię i został na 9 miesięcy:tak:wtedy nie będziesz musiała wracać do tych wścibskich niby koleżanek;-)
też wiem co to znaczy ciężka praca robię makaroniki:-)
OlaSZy nie myśl o tym że ukucie boli tylko o tym co przyjemne:-D;-)

reklama
Hej Hej... nie doczytam, bo i zalatana jestem w pracy (bardzo dużo chorych pacjentów :wściekła/y:)...ale za wszystkie w dniu dzisiejszym trzymam mocne kciukacze :-) ...za podglądanka, piękne widoczki, wizytki itd.

...mnie ciągnie jajnik lewy od dwóch dni... nie wiem, czy tak ma być na tym Estrofemie, czy nie... ale jedno jest pewne!!!... już za tydzień Maluszek/Maluszki będą w Mamusi :rolleyes: ....odliczam...

Dzień Dobry ... nieśmiało zapytam czy mogłabym dołączyć do Waszego grona ... od stycznia 2014 roku "zmagam" się z rządowym in vitro ... jestem aktualnie podczas drugiego podejścia ... Obiecałam sobie, że tym razem nie bedę schizować ale ...
Pozdrawiam Was wszystkie ;-)

reklama
Witaj Lucy, śmiało dołączając do nas. Napisz nam coś więcej o sobie. Z jakimi problemami się borykacie , ile macie lat itd :) Podchodzisz teraz do nowej stymulacji czy do crio?

Ostatnia edycja:
Do góry