reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

ja jz oficjalnei zaczynam kompletowac wyprawke :)
konc
ze 17tydzien i powoli licytuje sobie.
wygralam laktator
za10 funtow z przesylka, 2 butelkami, 150 wkladkami, 4 pojemnikami na mleko i zapasowymi smokami (czywiscie nowe)
fajne bod
ziaki.

reklama
Ja jakoś do kwietnia czekam, najpierw musimy zakupić nowe meble do synka do pokoju a jego dostanie brat lub siostra :D i wtedy będę miała miejsce by gdzieś schować cokolwiek :D

Ja narazie nie planuje pokoju dla dziecka, maluch bedzie spał z nami, przewijak ewentualnie w innym pokoju, ale narazie bez stylizacji dziecięcej

A ja upatruje okazji, che kupić baby jogger gt trójkołówkę żeby troche pojeździł jeszcze Jocha a po roku przesiądzie się do niego następca. Tylko drogie te wózki jak diabli są....

Anney jaki masz laktator? Ja z Jochą miała Tomie T a teraz kupiłam Aventa. Co do butelek się zastanawiam. Z jochą miałam wszystkie, ale itak przestał mleko pić mając 3 miesiące... Później tylko troszkę.

A ja upatruje okazji, che kupić baby jogger gt trójkołówkę żeby troche pojeździł jeszcze Jocha a po roku przesiądzie się do niego następca. Tylko drogie te wózki jak diabli są....

Anney jaki masz laktator? Ja z Jochą miała Tomie T a teraz kupiłam Aventa. Co do butelek się zastanawiam. Z jochą miałam wszystkie, ale itak przestał mleko pić mając 3 miesiące... Później tylko troszkę.

wlasnie tommiego.

aventa mialam laktator w poprxedniej ciaxy i butelki, ale ciekly strasxnie. ptrafily si eodkrecic prxy pompowaniu.
sprobuje tommee terax. xobacxymy jak sie spisxe.

Anney ale ręczny laktator? Ja uzywalam był nawet ok ale teraz chce elektryczny jakiś.

Butelki tomme tippee synek używa od urodzenia, i jeszcze mam sporo nowych i smoczki tez mam do butelek różne rozmiary także nie muszę kupować nowych

reklama
Anney ale ręczny laktator? Ja uzywalam był nawet ok ale teraz chce elektryczny jakiś.

Butelki tomme tippee synek używa od urodzenia, i jeszcze mam sporo nowych i smoczki tez mam do butelek różne rozmiary także nie muszę kupować nowych
tak. ale mi sxybciutko xawsxe sxlo sciaganie pokarmu, wiec recxny w xupelnosci mi wystarcxy.

ja tex uwaxam, xe tommee ma super butelki.

love, na ebayu babka jena ma nowy xapakowany elektrycxny laktator tommiego tex, xa 35

Do góry