reklama
No ja pożarłam juz dwa, ale rośnie mi górna 8. więc cała paszcza mnie boli jak cholera i ledwo mogę jeść cokolwiek.
A co do nadwagi i ciąży to poprzednio przybrałam 16kg ale byłam chudziutka, a teraz się pilnuję bo mam i tak 9 w zapasie. Nie mogę przekroczyć do sierpnia 70kg.
A co do nadwagi i ciąży to poprzednio przybrałam 16kg ale byłam chudziutka, a teraz się pilnuję bo mam i tak 9 w zapasie. Nie mogę przekroczyć do sierpnia 70kg.
zdanka
Fanka BB :)
Nie mogę przekroczyć do sierpnia 70kg.
to ja nawet nie pisze ile teraz waże ale w ciąży z Ewą przytyłam 16,5kg i wyglądałam jak słonica

a dziś nasmażyłam oponek ze srem i cały dzień je podjadam

dobranoc
czarnula83
Fanka BB :)
hej
jestem w 14 tyg i juz przytylam 2,5kg jak to wyglada u was?
jestem w 14 tyg i juz przytylam 2,5kg jak to wyglada u was?
Ja jestem w 16 tygodniu i przytyłam 3 kilogramy. Ale co tam, przynajmniej teraz to mam biust!!
Zawsze nosiłam małe B a teraz miseczka C...jest na co popatrzeć a mój mężczyzna jaki zadowolony
no i poszło mi w bioderka i Brzuszek oczywiście

no i poszło mi w bioderka i Brzuszek oczywiście
Ja też narazie na chwilkę.
Jak juz pisałam, narazie nie przytyłam, ale to się zmieni pewnie niebawem. A cycki jak miałam kiedyś B to po ciązy zostały D! Co prawda ważę tez więcej ale to aż dwa rozmiary. Rosły mi strasznie juz od początku ciąży, aż sie rozstępy porobiły i b.mnie wtedy bolały. Teraz na szcęście nie rosną już, bo co za dużo to niezdrowo.
Magda pisz co tam u dzidzi!
Jak juz pisałam, narazie nie przytyłam, ale to się zmieni pewnie niebawem. A cycki jak miałam kiedyś B to po ciązy zostały D! Co prawda ważę tez więcej ale to aż dwa rozmiary. Rosły mi strasznie juz od początku ciąży, aż sie rozstępy porobiły i b.mnie wtedy bolały. Teraz na szcęście nie rosną już, bo co za dużo to niezdrowo.
Magda pisz co tam u dzidzi!
reklama
Dziewczyny ja to naprawde teraz rzadko zaglądam. Jakos nawet mnie nie ciągnie. Mam czasami wręcz wyrzuty że za mało leże, no ale wiadomo że cos tam trzeba zrobic - chociażby obiad ugotować ;-) No a poza tym dziewczynki trochę chorują - trzeba a to do lekarza a to na badania. No musze to ja zrobic bo kto???
Podziel się: