reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ja Zjadlam Jednego, Ale Na Tymnie Zamierzam Poprzestac. W Ogole To Ja Sie Tak Objadam Ze Grozi Mi Ciaza Z Nadwaga :-d

reklama
No ja pożarłam juz dwa, ale rośnie mi górna 8. więc cała paszcza mnie boli jak cholera i ledwo mogę jeść cokolwiek.
A co do nadwagi i ciąży to poprzednio przybrałam 16kg ale byłam chudziutka, a teraz się pilnuję bo mam i tak 9 w zapasie. Nie mogę przekroczyć do sierpnia 70kg.

Ja jestem w 16 tygodniu i przytyłam 3 kilogramy. Ale co tam, przynajmniej teraz to mam biust!! :laugh2: Zawsze nosiłam małe B a teraz miseczka C...jest na co popatrzeć a mój mężczyzna jaki zadowolony :-D
no i poszło mi w bioderka i Brzuszek oczywiście :)

Ja jeszcze nic nie przytyłam, ale ja tak mam zacznę tyć za jakieś dwa miesiące pewnie. Byłam dzisiaj na USG ale napiszę relację potem , teraz tylko tak z doskoku jestem.

Ja też narazie na chwilkę.
Jak juz pisałam, narazie nie przytyłam, ale to się zmieni pewnie niebawem. A cycki jak miałam kiedyś B to po ciązy zostały D! Co prawda ważę tez więcej ale to aż dwa rozmiary. Rosły mi strasznie juz od początku ciąży, aż sie rozstępy porobiły i b.mnie wtedy bolały. Teraz na szcęście nie rosną już, bo co za dużo to niezdrowo.
Magda pisz co tam u dzidzi!

reklama
Dziewczyny ja to naprawde teraz rzadko zaglądam. Jakos nawet mnie nie ciągnie. Mam czasami wręcz wyrzuty że za mało leże, no ale wiadomo że cos tam trzeba zrobic - chociażby obiad ugotować ;-) No a poza tym dziewczynki trochę chorują - trzeba a to do lekarza a to na badania. No musze to ja zrobic bo kto???

Do góry