reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Cześć dziewczyny :)
Zgłaszam się do grupy listopadowych mam :)
Moja beta to 169,3 więc chyba jest okej.
Dopiero za 9 dni mam wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że do tego czasu będzie wszystko dobrze :)
Pozdrawiam :)
Kochana w którym dc robiłaś betę? Na kiedy termin ci wychodzi?

reklama
ja się dziewczyny najadłam tego swojego rosołu i teraz aż mi ciężko. kuje mnie w brzuchu. mój synek już się lepiej czuję ale ja mam wrażenie że może mnie coś bierze. raz mi gorąco raz się trzęsę z zimna.

Ja dziś cały dzień na herbacie z miodem cytrynką i sokiem malinowym, na przemian z herbatą z czarnego bzu do tego syrop z cebuli raz wapno i sól morska do nosa i powiem jest dużo lepiej, a teraz czas odpocząć bo dziś nadrobiłam w końcu zaległości w prasowaniu.

Wikcia- przykro mi bardzo, trzymaj się ciepło.

Ester ja miałam już bolące sutki, bóle podbrzusza przed planowaną @, a później już tylko gorzej. dziś po pracy tylko spałam, obudziłam się po 18 ogarnąć siebie i dziecko zjem( też mi się bardzo chce jeść, co chwila) i idę znów spać.
Ja przed poronieniem też miałam strasznie bolące piersi, cały czas były gorące normalnie.... mimo że lekarz właśnie w 6tyg. powiedział że jest pusty pęcherzyk. a 2 kreski jak byk stały... objawy ciąży były, a tu d*pa. dlatego jeszcze się nie cieszę. jak zobaczę, usłyszę to co innego.

zupkę też bym zjadła, dawno nie jadłam dobrego kapuśniaczku albo rosołku :)
najlepiej jeszcze jak ktoś zrobi :)

więc zapraszam ja rosół robię w takich ilościach że wojsko można nakarmić :-) ja też się jeszcze nie cieszę choć już chyba wszystkim powiedziałam bo jakoś nie mogę się powstrzymać. ale do puki nie zobaczę na usg bijącego serduszka to podchodzę z dystansem. mój Jasiu już śpi. a mnie męczy wzdęcie i gazy. mało to przyjemne....

reklama
U mnie dzisiaj tez czosnkowo:-) Synek od wczoraj strasznie kaszle wiec zrobiłam sobie makaron z pesto, do którego dodałam 4 wielkie ząbki czosnku.
A na obiad zjadłam górę tłuczonych ziemniaków z leczo. Mąż na mnie ze zdziwieniem patrzył bo ja rzadko jem ziemniaki a dzisiaj wyjadałam je z garnka łyżką zanim leczo było gotowe :-D

Do góry