Sylka87
Fanka BB :)
oj dziewczyny faktycznie weszłyśmy w poważne życiowe tematy, Justyna85 na pewno teraz jesteś silniejszą osobą twardo stąpającą po ziemi, a co nas nie zabije to wzmocni. Ja od jakiegoś czasu żyję w przeświadczeniu że nic nie dzieje się bez przyczyny, że wszystko ma jakiś sens, i mimo że życie czasem potrafi tak kopnąć że zwijamy się z bólu to gdy się podnosimy jesteśmy dużo silniejsi.
Abstrahując od tego ciężkiego tematu to calineczka koniecznie do lekarza :/ leki czasem sieją spustoszenie, a to nie hemoroidy? (nie znam się bo nigdy nie miałam ale chyba one jak pękają to też jakoś się krwawi?)
Ewelina ja też marzę by już był kwiecień i czas na usg.
Kasieczna sny się tłumaczy na opak jakoś ale ja to i tak w nie nie wierze
A co do testu to tez dzis się natknełam na ostatni hihih i zrobiłam to pierwsza kreska jaka się pojawiła to ta testowa a później obie były wyraźne i grube więc olewam bete i czekam grzecznie na kwiecień
Abstrahując od tego ciężkiego tematu to calineczka koniecznie do lekarza :/ leki czasem sieją spustoszenie, a to nie hemoroidy? (nie znam się bo nigdy nie miałam ale chyba one jak pękają to też jakoś się krwawi?)
Ewelina ja też marzę by już był kwiecień i czas na usg.
Kasieczna sny się tłumaczy na opak jakoś ale ja to i tak w nie nie wierze
A co do testu to tez dzis się natknełam na ostatni hihih i zrobiłam to pierwsza kreska jaka się pojawiła to ta testowa a później obie były wyraźne i grube więc olewam bete i czekam grzecznie na kwiecień