reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Ja dziś po wizycie...- Na 12 maja jestem umówiona na CC.Maly wazy dosc malo 2500,za to mam sporo wód plodowych ale ponoc nie grozne mo i rozwarcie na 1 cm.No i przepisal mi zelazo.Myślałam ze cos wczesniej ale niestety,a zaczynam sie dosc zle czuc+obrzeki+bole promieniujace na plecy,posladki i nawet uda,ale mowil ze to wszystko norma. Nie dalo rady wczesniej bo niedojrzale lozysko i powiedzial ze ten termin w sam raz.Tylko mnie ten brzuch tak potworne boli i rozpiera. Aha 12 maj to juz bedzie 40 tydzien i cos czuje ze moge nie dotrwac ale gdyby cos wczesniej sie działo to mam jechac na szpital bo i tak mam skierowanie na cc.

reklama
eM-eS-Zet a na kiedy miałaś termin? Trzymam kciuki obyś dotrwała do 12 maja :) i dlaczego bedziesz miała cc? Ja na 12.05 miałam termin z miesiączki a cc mam planowane na 05.05. Jutro mam wizytę u swojej lekarz prowadzącej i też się dowiem co i jak. A w sobotę mam wizytę u lekarza który wykona cc i powie czy nie planujemy cc 30.04 zamiast 05 maja. Czekam na te wizyty jak na zbawienie :)

Corrine- i jak u Ciebie po tym plamieniu? O ile dobrze pamiętam, to kiedyś na szkole rodzenia mówili, że takie brunatne plamienie, to żaden powód do paniki, gorzej jak się zobaczy taką żywą- czerwoną krew

Corrine byłaś na ip? Ja plamiłam 3 dni po ostatnim badaniu, jak gin sprawdzał mi szyjkę.
Wczoraj miałam pierwszy w tej ciąży bolesny skurcz, aż poczułam ciepło na całym ciele.
Wyszły mi podwyższone leukocyty w moczu, a wizytę mam dopiero za tydzień w środę. Mam nadzieję, że będzie to ostatnia wizyta.

Corrine i jak u Cb?

Etsa a mocno masz podwyzszone? Bo mi tez ostatnio wyszlo troszke ponad norme ale gin mowil ze to w ciazy normalne

Emeszet trzymam kciuki zebys jednak dotrwala :)

reklama
Ja też jestem po wizycie u lekarza ,mały waży 2600 i termin bez zmian na 15 maja .wszystko ok a te bóle które miałam ostatnio to skurcze przepowiadajace. Generalnie ostatnio czuje się strasznie ospala i energia u mnie jest na wielkim minusie zupełnie jak na początku ciąży. Mam nadzieje ze szybko minie mi ten stan no i wpadlam w jakiegos dolka zupelnie bez powodu.Mi wyszły leukocyty 8-10 przy normie 0-3i zostało to zupełnie zignorowane przez lekarza... a co Ci ostatnio powiedział na temat tych leukocytow Etsa? No i 4 maja mam wizytę i ktg i mam odstawić duphaston za tydzień a magnez za dwa tygodnie.torba dalej nie spakowane tyle ze poprasowalam ciuszki .☺

Do góry