reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Etsa - nie przejmuj się leukocytami. One tylko świadczą że możesz mieć jakąś infekcję. W ciąży infekcje są normalne, już są, już ich nie ma. Może posmaruj się clotrimazolem i wszystko.

Migotka - super że wizyta udana. Waga maluszka też ok do porodu naturalnego.

reklama
Uff, mamy się dobrze :-) dzisiaj rano miałam mieć wizytę, więc wczoraj nie pojechałam na IP. Sprawdzałam ruchy małego + tętno, wszystko było w porządku więc starałam się nie panikować. Przeleżałam do dzisiejszej wizyty. Miałam ktg, wszystko w porządku. Główka jest już bardzo nisko i uciska na narządy, stąd to okropne kłucie w środku + ból nogi w pachwinie. Szyjka zaczyna się rozwierać, więc wkrótce powinien pojawić się czop. Krew może być też od współżycia, które akurat dzień wcześniej było. Na moje pytanie czy w takim razie koniec, lekarka powiedziała, że "nie, skąd" :-D wszystko jest w każdym razie w porządku, więc odetchnęłam z ulgą :-) po badaniu to dopiero zaczęłam krwawić. Teraz leżę i odpoczywam wreszcie :-D a no i zaczęłam się z wrażenia pakować :-D
Ja leukocyty mam też podwyższone już od dawna, robiłam CRP ale w normie, więc nic z tym lekarze nie robią. Za to wyszedł mi paciorkowiec :-(

Ja dzis po wizycie mała wazy 3200 ale dr twierdzi, że na pewno więcej, bo nie może jej całej dobrze zmierzyć .
Jutro 38 tydzien
Hm kazała zadzwonić do niej jak bede rodzic i nie mówiła nic, żebym umówiła sie na następna wizytę :)

Ucina mi posty przez aplikację a tyle się napisałam. ... Corrine super ze wszystko dobrze.Matik to już taka fajna waga i fajny tydzień można śmiało rodzic☺a już jakieś oznaki masz?

reklama
Boże a mój chłop będzie gigantem i to jedyna żecz która mnie kusi do tego żeby jak najszybciej urodzić. Mam plan pogonic go troszkę w piątek jeszcze zobaczymy po badaniu które mam w czwartek.

Do góry