• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
U mnie nie było nakazu postu. Myślałam, że pewnie dziś mi zabroni, ale lekarka powiedziała, że nie ma przeciwskazań. Położne za to były zdziwione, że seks jeszcze uprawiamy :-) więc pewnie wszystko zależy od szkoły i doświadczenia. To tak jak z nacinaniem krocza, podobno Polska jest w tym temacie bardzo zacofana...

Widzę, że większość z Was już chce przyspieszyć poród :-) ja też mam już dość tych wszystkich bóli i dolegliwości, ale wolę, żeby mały jeszcze tam posiedział jak najdłużej. Może to też dlatego, że ja jestem za Wami 1-2 tygodnie :-) za tydzień może zmienię zdanie :-D poza tym, trochę mnie przeraża myśl, że to już tak niedługo, zaczynam myśleć o porodzie i o tym jak to będzie później.

A ja dzis miałam nic z głowy .
Mała tak fikala w brzuchu, że nie miałam pomysłu co zrobic , żeby przestała . Przewracałam sie na boki , kołysałam, schylałam, chodziłam i nawet podskakiwałam :) wiec pomyslałam hm... Moze mała jest głodna ????
Poszłam na siłę wcisnęłam kanapkę i Spokój !!!
a ja padłam uf...
Jeszcze takich akcji , nie miałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry