• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
mitaginka, no to udanego wieczoru ;-)

amazonka, głowa do góry :-) damy radę :-) ale faktycznie, 4770 g to już konkret.. Czytałam kiedyś, że dzieci rodzą się teraz duże z powodu ilości witamin jakie wcinamy w ciąży..

Ja jakoś nie wierzę, że to wina witamin. Przeciwnie, to sprawka pasz dla zwierząt, pełna cudownych dodatków, hormonów, by zwierzęta szybko urosły i utuczyły się np. kurczaka chowa się tylko 6 tygodni. A my zjadamy te mięso nafaszerowane antybiotykami, hormonami i dzieci są coraz większe. Reszta żywności też jest coraz gorsza.

Ja się przerzucilam na indyka i kurtka jadam ale bardzo zadowolony. ..niestety wyrzuty sumienia mam ze moje starsze dziecko obok cielęciny karmiłam również kurczakiem jak był malutki

reklama
a ja byłam na kwalfikacji do domu narodizn i okazało się, że z 30 tygodnia ostatnie usg to za mało i mam iść po skierowanie na nowe i paciorkowce za wczesnie, więc tez na szybko wczoraj robiłam i mam nadzieję, że nie urodzę do środy, żeby mieć wynik

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry