• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

To jest nadzieje całą ciążę mam wstręt do kurczaka. zdarzyło sie tylko kilka razy pierś zjeśc i nie łykam żadnych witamin :-D:-p. Ale i u mnie zaczyna sie etap, że wieczorem mam już dośc.

Mitaginka chłop zadowolony :cool2:

reklama
Kasiulec - no pewnie ze 30 tc to nie czas na paciorkowca. Zazwyczaj robi się od 36, by był w miarę aktualny, bo go można się nabawić w każdej chwili. Obyś wytrwała te 2 dni. Na szczęście na wynik nie czeka się długo.

Amazonka- może to jakiś instynkt, podświadomość ze wstrętem do kurczaka :-)

Wiosna widocznie tak. kilka razy kupiła i mi śmierdział a miał jeszcze sporo ważnej daty i obrzydziło mnie . Ja kiedyś też byłam na Dukanie po im to chyba z rok kurczaka nie jadłam :-D

Mnie na wiosne i lato od mieska odrzuca tzn jadam ale bardzo mało . Z reszta chyba jak wiekszosc korzystam dużo z warzyw i owocow ,ktore sa w lepszej cenie niz zimową porą ☺ spokojnej nocy dziewczynki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry