• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Amazonka po porodzie sie dopiero zacznie udzielanie madrych rad i nagle wszyscy beda znsli Twojr dziecko lepiej od Ciebie....Ja czesto slysze od mojej mamy ze zle wychowuje syna...no coz zaciskam zeby i milcze☺☺jednym uchem wpuszczam a drugim wiadomo

No wlasnie ja tez mam nadzieje ze sie u mnie zacznie w nocy bo inaczeh zanim dojade na porodowke to cala rodzina bedzie wiedziala☺☺☺☺Jak rodzilam syna nikomu nie powiedzielismy i to bylo super teraz starszego musze podrzucic wiec tego nie unikne☺

No moja mama mowi ze wszyscy znajomi sie dziwią że ona jeszcze nie jest u mnie i mi nie pomaga . Czyli tak delikatnie mi podpowiada, że z miłą chęcią do mnie przyjedzie . Ale ja nie chce , ja chce sama być z dzidzią . To sa naj wspanialsze chwile , jedyne .
Nie chce jej urazić ale to raczej moje ostatnie dziecko ;)
Jak miałam bliźnięta bardzo mi pomogła ale dopiero jak zostałam sama z mężem to poczulam prawdziwe rodzicielstwo .

No przy dwójce dzieciaczkow to taka pomoc jest chyba bardzo potrzebna zanim sie rytm dnia wyrobi i ogarnie troche dzieciaczki co kyore chce i jak tu nie spanikowac kiedy oboje placza naraz☺To teraz Matik to z malutka bedziesz miala luzik ☺hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry