reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Ojj Luca, cos czuje ze mnie zostawisz sama na placu boju :D ale juz mamy dobry tydzien to i nerwy ciut mniejsze.
Dziewczyny macie takie cos ze procz klucia w pochwie i ogolnego uczucia dyskomfortu tam na dole macie taki dziwny promieniujacy krotkotrwaly bol po wewnetrznej stronie uda, zaraz przy pachwinie? Takie to dziwne i nie wiem czy to ucisk na nerw czy cos innego :D i w ogole czy wiazac to z ciaza

love ja tez chyba do wanny wskoczę.. na razie po magnezie i nospie ni eminely niestety :(

mam dość tego już naprawdę :( czuje się beznadziejnie wiedzac ze tu pomocy brak w razie w ... ahh .. tylko dobic ;/

Dziolchy naprawde wam wspolczuje bo u mnie po 3dniowych rewelacjach cisza i nie wyobrazam sobie znow sie tak czuc....
Kasietta a pewnie wyjdzie kruszynka :D
Akuku wlasnie najgorszy ten brak pomocy ... u nas by Cie polozyli na oddziale i wszystko posprawdzali lub dali cos na powstrzymanie skurczy. Jak mozna ponarzekac na polska sluzbe zdrowia to mozna ale oni chociaz przesadzaja w druga strone

Akuku wszystko będzie dobrze, zobaczysz mamuśka! :* ale wierzę, żeś zmęczona Bidulko...

Kasietta Ty chcesz wytrzymać, pytanie czy bobas też chce haha ;)

reklama
Do góry