reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Na staraczkach dziewczyny radziły żeby na razie nie kupować kołderki tylko raczej kocyk czy śpiworek. Podobno dziecko przykrywa się kołderką dopiero jak ma ok. roczku. Co o tym myślicie? Bo jeśli faktycznie ma mi się przydać dopiero za rok to chętnie dołożę ten wydatek. Jednak dziwnie tak bez kołderki na zimę.

Colly moja pierwsza corka ur sie w grudniu i od pierwszych dni uzywalismy kolderki jedynie w lato jak cieplo bylo to kocyk cieniutki , dla mnie kolderka jakos praktyczniejsza jest, a jak ktos sie boi ze dziecko ja sobie naciagnie na glowke sa takie klipsy przypina sie do szczebelkow i zapina na kolderce i wtedy nie ma szans zeby dziecko koldre naciagnelo na siebie

kamila ja mam laktator z Aventu, butelki zamaiwałam te nowe, dzisiaj wysłali, jak dojdą to sprawdze czy
pasuja i dam Ci znać
colly ja miałam kołderke przy starszych dzieciach od urodzenia, ale teraz tez kupuje kocyk minky i ten otulacz bambusowy,

Na staraczkach dziewczyny radziły żeby na razie nie kupować kołderki tylko raczej kocyk czy śpiworek. Podobno dziecko przykrywa się kołderką dopiero jak ma ok. roczku. Co o tym myślicie? Bo jeśli faktycznie ma mi się przydać dopiero za rok to chętnie dołożę ten wydatek. Jednak dziwnie tak bez kołderki na zimę.

Ja nie kupuje kolderki.

Hania się urodziła 18. września. Całą jesień i zimę spała w śpiworku, jak się zaczęła denerwować, że ma ograniczone ruchy kupiliśmy kołderkę (około 7. miesiąca).

Znalazłam "Maluszka czas", w którym zapisywaliśmy pory karmienia, qupki itp. Hanuli. Teraz będę miała porównanie z Karolem :D Fajny ten dzienniczek, polecam jeśli planujecie kupić coś w tym stylu.

Hania się urodziła 18. września. Całą jesień i zimę spała w śpiworku, jak się zaczęła denerwować, że ma ograniczone ruchy kupiliśmy kołderkę (około 7. miesiąca).

Znalazłam "Maluszka czas", w którym zapisywaliśmy pory karmienia, qupki itp. Hanuli. Teraz będę miała porównanie z Karolem :D Fajny ten dzienniczek, polecam jeśli planujecie kupić coś w tym stylu.

O dzięki! Ja właśnie szukam czegoś takiego, bo przy bliźniakach i starszej siostrze moja głowa, a w szczególności pamięć, musi mieć wspomaganie. A czy da się w nim oznaczyć dwójkę dzieciaków?

O dzięki! Ja właśnie szukam czegoś takiego, bo przy bliźniakach i starszej siostrze moja głowa, a w szczególności pamięć, musi mieć wspomaganie. A czy da się w nim oznaczyć dwójkę dzieciaków?

Myślę, że tak! Tyko jakiś system sobie wypracujesz :) Możesz np. zaznaczać przy informacji pierwszą literkę imienia :)
Miejsca jest sporo.

Załączniki

• 1437731088342.jpg
    1437731088342.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry