reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Juz wiem o co chodzi... dzieki ze mnie oswiecilas bo moje lekarze to chyba z kosmosu nic nie mowia. Troszke kolejny niepokoj mi sie wlaczyl przez tutejsza niekompetencje lekarska

reklama
Antenka ja mieszkam w uk kosmowkpwosc ocenili ci na bank na 12 tyg scanie nie wiem czy go miałaś i wtedy wiadomo jakie masz bliźnięta i ile masz owodni co do opieki gdyby nie determinacja mojego lekarza to bym swoich nie miała jeżeli masz dwuowofniowa dwukosmoekoea masz wizyty co miesiąc i usg jeżeli jednokosmowkowa a deuoeodniowa to co 2 tyg co do tego czy dzieci są dwu czy jednojajowe pewność ma sie po testach dna po urodzeniu no chyba ze lekarz zrobił uxg w dobrym
Momencie i dobrze ocenił kosmoski

Badanie prenatalne mialam tzn tylko te usg genetyczne i lekarz powiedzial ze jest ok (doslownie)tyle co od niego uslyszalam i powiedzial ze nie jest juz w stanie stwierdzic bo za pozno a jak pokazalam zdjecia z 1usg to powiedzial no chyba 2 kosmosmowki widze nie jestem pewny. No teraz to mam calkiem zlosc na tych lekarzy... no pozostaje mi byc tylko dobrej mysli. Czuje sie ok oprocz zmeczenia. A Ty jak sie czujesz?

Juz wiem o co chodzi... dzieki ze mnie oswiecilas bo moje lekarze to chyba z kosmosu nic nie mowia. Troszke kolejny niepokoj mi sie wlaczyl przez tutejsza niekompetencje lekarska

Skoro mówisz ze niedługo bedziesz w PL to idź po prostu prywatnie do lekarza najlepiej jeszcze na usg 4d do jakiegoś dobrego specjalisty to wszystko Ci powie :) 3mam kciuki za dzieciaki :)

Antenka a nie masz opisu usg w papierach? Podejrzewam ze masz dwukosmowkoea dwuowodniowa jeżeli miałabyś jednokosmowkowa już byś miał wizytę u consultanta od bliźniąt bo to ciąża wyższego ryzyka

reklama
Dwie wizyty prywatne i tylko zdjecia usg, zadnych opisow. Ost wizyta w szpitalu usg 2 min zdjecie na ktorym nic nie widac i nara... totalna porazka

Do góry