reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Mamusie ocknelam się., że nie mam torby do wózka. Poprzednia jest bardzo zniszczona. Wiem, że niektóre z Was kupowały skip hop. Nie wglebialam się wtedy w temat. Zadowolone jesteście? Upatrzyłam sobie duo czyli z rączkami albo z klapą. Poradźcie, która lepsza?

Kruszka - duo signature the best!

Lilija - mi się zdarzało czekać od 3 dni do tygodnia, może ponad . Wszystko chyba zależy ile mają zamówień bo czasem było ekspresowo a czasem czekałam dłużej.

Kruszka,

Ja mam duo signature (jest z zamkiem w porownaniu do duo). Sporo juz takich widzialam na miescie.

Sprawdza sie chyba dobrze, spakowalam w nia dzieciaki na weekend u dziadkow z nocowaniem, i siebie, i bylo wygodnie :-)

Z klapka to chyba dash jest, prawda? Nie widzialam na zywo.

Bunia je wszystkie ogladala, moze cos podpowie?

Kruszka - duo signature the best!

Lilija - mi się zdarzało czekać od 3 dni do tygodnia, może ponad . Wszystko chyba zależy ile mają zamówień bo czasem było ekspresowo a czasem czekałam dłużej.

Okazalo sie ze kurier byl i zostawil paczke u sasiadki ,ciesze sie bo moglam dopakowac torbe .

Dziewczyny czy miala ktoras z was wozek roan marita?

Kruszka nie nie nie rodzę :p czekaj zaraz ci napisze o tych torbach bo sie zbieram na spotkanie o karmieniu do szpitala.. Albo po spotkaniu ok? Bo ja to zapisywałam gdzieś na telefonie

Osobiście mam *******ca na punkcie trampki converse a to coś dla Olusia

20150809_175601.jpg

Załączniki

• 20150809_175601.jpg
    20150809_175601.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry