• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zadziałało! zadziałało!
wczoraj katar tragiczny, a dziś czysty nosek! 1 dzień stosowania raczej nie zaszkodzi, a efekty rewelacyjne!

Tez sie z toba osinka zgadzam ze 1 dzien stosowania raczej nie zaszkodzi ...............bardziej sie obawiam jakiegos choróbska jakie moze sie przyplatac przez ten katar ;-) :tak:

reklama
Ja olejkiem kamforowym smarowałam tylko stópki. Brałam odrobinkę olejku... Napastowałam duży palec u nóżki. Stosowałam to raz, efekt murowany.

Jak bede u lekarza, to zapytam co nasi na ten temat sądzą.

Ja jestem zdania, ze chyba lepiej kamforą, niż podawać niepotrzebnie leki...

Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że mogłam Wam pomóc!!! ;-)

Wiecie co przypomniało mi się że kiedyś czytałam że dobry na katar jest taki olejek Olbas..stosuje się np. na kołderkę kilka kropki i dziecko lepiej oddycha ..a olejek jest naturalny . Albo do tzw, kominka można go stosowac

Ja testowałam różne olejki do kominków i wielkie NIC z tego nie wyszło... Katar jak był, tak nie chciał odejść :-( Opowiadałam koleżankom w pracy, załamana, że nic nie pomaga i bede musiala isc do lekarza... Jedna z koleżanek poleciła mi olejek kamforowy :-)

Karola, i co, kupilście Ramatti?

Kinguś...jednak nie ramatti tylko romer king wyczaiłam na allegro..więc chyba się zdecydujemy(choć znając mojego Kubutka ..i jego proces podejmowania decyzji może to jeszcze potrwać)..a powiedz Wy jesteście zadowoleni z Ramatti?

bylam u lekarza wczoraj. kazala dawac nifuroksazyd , smecte i lacidofil.
podejrzewa dzialanie jakis wirusow bo innych objawow dziecko nie ma. ten stan utrzymywal sie od soboty a wczoraj kupka to byla poprostu woda, wiec stwierdzilam ze nie ma na co czekac.
narazie jest po tym pierwszym leku i widac roznice, kupka bardziej juz ją przypomina wiec sie uspokoilam.
powiedziala tez ze to nie jest raczej wplyw zabkowania, bo takie zmiany zwykle tak dlugo nie trwaja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry