To I ja się przywitam.jako wierna podczytywaczka,nie udzielająca sie.cześć i czołem.jestem Aneta.to moja druga ciąża.mam 6 letnia córkę. Obecnie oczekujemy synusia.Termin mam na 11-13 styczeń.niemal od początku jestem na L4,z powodu krwiaka który na szczęście się wchłonąl.no i jestem jedną z tych niewielu tu "wiekowych " mamusiek 35 mi stuknelo:-) pozdrawiam
reklama
To I ja się przywitam.jako wierna podczytywaczka,nie udzielająca sie.cześć i czołem.jestem Aneta.to moja druga ciąża.mam 6 letnia córkę. Obecnie oczekujemy synusia.Termin mam na 11-13 styczeń.niemal od początku jestem na L4,z powodu krwiaka który na szczęście się wchłonąl.no i jestem jedną z tych niewielu tu "wiekowych " mamusiek 35 mi stuknelo:-) pozdrawiam
Witaj i nie spinaj - duzo nas po 30
Mniejsze prawdopodobienstwo, ze sie pomylisz, ktory jest ktoryUżywane upolowalam)
A jeszcze Wam pokaże co mi mama kupiła - na łóżeczka żeby przykleić i w te serduszka wpisać imię chłopaka![]()
Zobacz załącznik 709167
Sierpniowa
Fanka BB :)
Czesc Ilo!
sierpniowa, paulettah gratulacje)))))
a ja wylicytowalam na allegro lezaczek bujaczek uzywany ale ( mam nadzieje) w bardzo dobrym stanie
Zobacz załącznik 709168
Z wibracjami, do 18 kg, ma bardzo dobre opinie, mam nadzieje, ze sie sprawdzi![]()
Ja mam taki niebieski. Fajny jest, na pewno się sprawdzi. U nas tylko wibracje nie pasowały małemu ;P
Limonka87
Dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z zylakami? Cały dzien tak mnie noga boli, ze ledwo chodzę, nigdy tak nie miałam. Jeszcze sie naczytałam o zakrzepicy a ze w rodzinie mam przypadki to mnie K wygonił do lekarza, jeszcze na dodatek brzuch boli jak na okres cały dzien, lekkie skurcze +odcinek lędźwiowym az po pośladki, macie czasem tak?
Mniejsze prawdopodobienstwo, ze sie pomylisz, ktory jest ktory)
To chyba bardziej wskazówka dla gości będzie
Dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z zylakami? Cały dzien tak mnie noga boli, ze ledwo chodzę, nigdy tak nie miałam. Jeszcze sie naczytałam o zakrzepicy a ze w rodzinie mam przypadki to mnie K wygonił do lekarza, jeszcze na dodatek brzuch boli jak na okres cały dzien, lekkie skurcze +odcinek lędźwiowym az po pośladki, macie czasem tak?
Lędźwie bolą mnie od rana do wieczora 24h wiec znam to i rozumiem i za bardzo nie umiem sobie w tym bólu ulżyć ehh
Limonka87
Lędźwie bolą mnie od rana do wieczora 24h wiec znam to i rozumiem i za bardzo nie umiem sobie w tym bólu ulżyć ehh
Współczuje
reklama
Współczujeu mnie to bardziej chyba z tymi skurczami związane, mogłyby to byc juz te przepowiadajace?
Nie mam pojęcia niestety nawet nie wiem kiedy powinny sie zacząć :/